Antena Căutare

Soldaţi români, atacaţi de EXTRATEREŞTRI! Mărturii CUTREMURĂTOARE despre întâlnirea de GRADUL 0!

Românii de pretutindeni s-au cutremurat atunci când au aflat mărturiile unor persoane ce au fost martore la fenomene paranormale.

Românii de pretutindeni s-au cutremurat atunci când au aflat mărturiile unor persoane ce au fost martore la fenomene paranormale.

Cel mai bizar incident a avut loc la Bâlea Lac, în toamna anului 1978. Atunci, mai mulţi soldaţi au povestit în amănunt întâlnirea cu nişte fiinţe extraterestre. În timpul zilei aceştia au văzut apărând pe cer o lumină orbitoare, de dimensiuni impresionante.

Unul dintre soldaţi a relatat cum la un moment dat, chiar în interiorul cabanei militare, o siluetă înaltă de aproximativ doi metri a apărut ca din senin în încăpere.

În acelaşi loc, a doua zi, soldaţii spun că au văzut o altă fiinţă extraterestră stând pe o movilă. Speriaţi, aceştia s-au baricadat în cabană. A doua zi au putut observa cu stupoare urme de zgârieturi la ferestre.

Incidentul a fost ţinut în secret de Securitate pentru a nu semăna panică în rândul oamenilor.

ENERGIA lui DUMNEZEU! Descoperirea pe care BISERICA o ASCUNDE credincioşilor!... Zi plină pentru Raci, care își fac planuri de viitor împreună cu partenerul! Horoscopul de vineri, 5 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x