Căutare Live

Soluția ingenioasă găsită de conducerea unei școli. Telefoanele în timpul orelor de curs sunt istorie!

Problema elevilor care nu se mai concentrează la ore pentru că sunt prea preocupați pentru a butona smartphone-urile din dotare este generală, dar unele minți luminate găsesc variante de a combate acest obicei

Problema elevilor care nu se mai concentrează la ore pentru că sunt prea preocupați pentru a butona smartphone-urile din dotare este generală, dar unele minți luminate găsesc variante de a combate acest obicei.

Această găselniță seamănă cu un fel de rastel, acolo unde elevii își depun „armele tehnologice” la începutul fiecărei ore de curs și le recuperează în pauze. Dacă vreunul dintre elevi face greșeala de a-și păstra mobilul, rămâne definitiv fără el.

În Vietnam va începe un proiect de creare a norilor și a ploilor artificiale!... Ploaie la comandă! Vietnamul creează nori și ploi artificiale...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri