Antena Căutare

Sondaj cu raspunsuri puerile: Vezi ce ar face americanii cu toti banii din lume!

Cand castigatoarele concursurilor de frumusete sunt intrebate ce ar face daca ar castiga multi bani, fetele raspund, de regula, cam la fel: ar construi un adapost pentru animalele fara stapan, vor face donatii catre casele de copii, vor amenaja parcuri, vor calatori in intreaga lume, etc.

Ce-ar face insa un om daca s-ar trezi, peste noapte, cu toti banii din lume. Este intrebarea la cativa americani au fost rugati sa raspunda de redactorii revistei Business Insider. Iata ce au spus:

1. „O singura masina nu garanteaza fericire proprietarului ei. In schimb, o intreaga herghelie de cai putere este cu totul altceva. Daca as avea suficienti bani si mi-as permite sa cumpar orice... Pentru mine acest orice ar insemna un garaj plin de masini".

2. „Multi sustin ca banii nu aduc fericirea. Dar daca as fi foarte bogat, as cumpara fericirea, pentru a le demonstra ca gresesc".

3. „O casa pentru mama mea".

4. „Imi cumpar un Porche 911 Turbo. Si plec cu tata prin Europa".

5. „Vreau pestera lui Batman. Dar nu ca sa traiesc acolo impreuna cu liliecii. Eu am nevoie de o fortareata subterana cu toate gadgeturile posibile din lume".

6. „Casa visurilor mele, construita de la zero. As lucra impreuna cu arhitectul, pentru a ma convinge ca tot ce este nevoie putem gasi in cel mai apropiat centru comercial".

7. „Cat de bogat as fi? Mai bogat decat toti miliardarii pusi laolalta? Sau voi avea niste milioane de dolari? Ah, mai bogat decat mi-as putea imagina! In cazul asta imi cumpar o insula cu avion particular, un elicopter si un iaht urias. Imi angajez un specialist in finante, pentru ca banii mei sa lucreze pentru mine".

8. „Un pachet de investitii de perspectiva, care sa-mi garanteze ca voi ramane bogat toata viata. Sau as cumpara Irlanda".

Sursa: Financiarul

VIDEO! OZN? Uite filmarea pe care oamenii de stiinta nu o pot explica!... VIDEO! California: A incurcat "frana" cu "acceleratia" si a intrat cu masina in restaurant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x