Antena Căutare

Șoseaua bântuită din România răpește vieți! Apariții fantomatice și o legendă înspăimântătoare bagă șoferii în sperieți!

Mulți șoferi din România au auzit de această legendă, dar puțini sunt cei care știu adevărul. Pare greu de crezut, dar se spune că aici apare o fantomă și răpește viețile românilor.

Mulți șoferi din România au auzit de această legendă, dar puțini sunt cei care știu adevărul. Pare greu de crezut, dar se spune că aici apare o fantomă și răpește viețile românilor.

Era 24 septembrie 1936 atunci când Margareta Ica Ștefănescu a murit într-un tragic accident de mașină. Avea 26 de ani și tocmai se măritase cu fiul marelui arhitect Ion Mincu. Mașina în care se afla mireasa s-a lovit de un cap de pod, Margareta murind pe loc.

Troița Miresei

De atunci circulă o legendă potrivit căreia șoferii pot vedea cum o tânără în rochie albă ar bântui locul.

Un element ce întreține această legendă este faptul că mulți tineri necăsătoriți și-au pierdut viața aici, în urma unor accidente de mașină.

Se spune că fantoma Margaretei mai apare din când în când și răpește viețile șoferilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost frumoasă, talentată și a scris istorie ca divă a filmelor! Totuși, Audrey Hepburn avea ca animal de companie un a... Clarvăzătoarea de la Colectiv, despre anul 2017: „România, ţară aleasă! România viitorului al doilea Ierusalim! ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x