Antena Căutare

Sosia lui Kate Middleton: Femeia care arata si se imbraca ca Ducesa de Cambridge

Fanii lui Kate Middleton nu se multumesc sa aiba obiecte cu imaginea Ducesei, acum au inceput sa ii fure look-ul. O jurnalista este atat de obsedata de ea, incat si-a reimprospatat garderoba cu piese vestimentare care se regasesc si in dulapul lui Kate. Nu e de mirare ca acum femeia pare a fi sora ei geamana.

Michelle Ruiz, editor Cosmopolitan, este innebunita dupa colaborarea dintre brandul Banana Republic si Issa London. Motivul? Colectia promoveaza haine identice cu cele purtate de Kate Middleton, idolul jurnalistei. Rochia albastru regal si cea cu imprimeu alb-negru au fost reproduse pentru linia brandului iar acum se afla in dulapul lui Ruiz.

Astfel imbracata, femeia incepe sa semene ingrijorator de mult cu Middleton. Iar daca iei in considerare faptul ca amandoua si-au intalnit iubitii in 2001, s-au despartit si s-au impacat cu ei timp de cativa ani si s-au casatorit in 2011, nu iti vine greu sa crezi ca e sosia Ducesei.

foto: cosmopolitan.com

Nicolae Ceausescu scria versuri. Iata o poezie descoperita in arhiva PCR!... Colectie RARA de fotografii cu Marilyn Monroe, alaturi de soldatii americani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x