Antena Căutare

Specialiștii au ajuns la un acord: „Lumina Sfântă este un miracol !”

Un fizician rus a prezentat primele măsurători pe care le-a înregistrat asupra descărcărilor electrice pe timpul coborîrii Sfîntului Foc (Lumina Sfânta a Învierii)

Un fizician rus a prezentat primele măsurători pe care le-a înregistrat asupra descărcărilor electrice pe timpul coborîrii Sfîntului Foc (Lumina Sfânta a Învierii).

Secţiunea „Creştinism şi ştiinţă” din cadrul întîlnirii desfăşurate marţi, la Moscova, a lăsat să se audă prima voce care prezintă rezultatele ştiinţifice ale experimentului oamenilor de ştiinţă ruşi, întreprins în Duminică Mare din 2008, în Biserica Sfîntului Mormînt din Ierusalim.

Şeful ramurii Institutului pentru Energie Atomică Kurchatov, doctor în fizică şi matematică, Andrey Volkov, a vorbit despre propria încercare de a măsură undele lungi de joasă frecvenţa ale semnalelor radio, în Biserica din Ierusalim, atunci cînd se coboară Lumina Sfînta a Învierii (Lumina de Paşti).

Cercetătorul ştiinţific a folosit echipamente speciale pentru a face măsurători în biserica, timp de 6 ore jumătate, cît s-a aşteptat Focul Sfînt, salvînd aceste măsurători, pentru că în lunile următoare să încerce descifrarea acestora.

Volkov consideră „miracol absolut” diferenţa dintre parametrii (indicii) înregistraţi în ziua anterioară coborîrii Luminii Sfinte şi cei din ziua respectivă. În plus, conform acestuia, analiză fisurii din coloana aflată la intrarea în Biserica îl face să fie convins că această fisură nu putea apărea cu adevărat decît în urmă unei descărcări electrice”.

Vezi continuarea AICI.

Un copil s-a născut fără creier, dar ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Uite cum arată micuțul!... Cumperi casa, iei și nevasta! Cel mai bizar anunț din lume! Uite cum arată femeia care este inclusă în prețul vilei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x