Antena Căutare

Spectacol total în ultima etapă a Campionatului Naţional de Drift

S-au încins cauciucurile şi s-au turat motoarele în parcarea Arenei Naţionale. Bolizi cu sute de cai putere au făcut spectacol în ultima etapă a Campionatului Naţional de Drift.

S-au încins cauciucurile şi s-au turat motoarele în parcarea Arenei Naţionale. Bolizi cu sute de cai putere au făcut spectacol în ultima etapă a Campionatului Naţional de Drift.

În cursă au intrat şi foşti campioni europeni din ţări precum Bulgaria, Polonia sau Cehia. Un pilot din Ucraina a luat însă marele premiu.

Cauciucuri încinse, manevre riscante și zeci de mii de cai putere. De asta s-au bucurat miile de spectatori curioşi să afle cine "alunecă" cel mai bine pe asflat.

Răzvan este pilot profesionist. Deși au trecut doar 6 ani de când s-a urcat pentru prima oară la volanul unei mașini de drifturi, mânuiește cu precizie bolidul de peste 500 de cai putere.

Razvan Stan, pilot de curse: "Cred că m-am născut așa, am pasiunea asta de când eram copil, chiar dinainte de a începe școala. Câțiva ani mai târziu am avut norocul să particip la o etapă de campionat național unde un pilot italian m-a luat în dreapta lui și atunci m-am virusat definitiv. Pasiunea a venit cu un preţ pe măsură. Transformarea unei maşini obişnuite într-una destinată drifturilor începe de la 10,000 de euro.

Sorin Ene, pilot de curse: "Driftul necesită un număr mare de anvelope. Consumăm în jur de 200-250 de anvelope de an. în funcție de traseu putem consuma chiar și 20-22 de anvelope. Este cea mai scumpă piesă din tot acest întreg ansamblu"

De asemenea, siguranţa este pe primul loc.

Pe circuitul din parcarea Arenei Naţionale, cea mai puternică maşină a avut sub capotă 1000 de cai. 52 de piloți din șapte țări au participat la campionatul ajuns la cea de-a zecea ediție. Marele premiu, de cinci mii de euro a fost câştigat de un ucrainean.

Restaurare la peste 2.000 de metri înălţime! Alpiniştii lucrează la reabilitarea Crucii Eroilor Neamului... Și-a dorit o schimbare de look, dar a leșinat când a văzut ce i-a făcut hairstylistul! Întreg momentul a fost filmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x