Antena Căutare

"Speed dating-ul" incepe sa devina o moda si printre romani

Ce inseamna sapte minute din viata? Pentru unii, pauza de masa. Pentru altii, timpul in care isi gasesc perechea. Si cum dragostea e si ea in criza de timp, romanii au descoperit "speed dating-ul”, mai pe romaneste, intalnirile scurte si rapide, cu mai multi pretendenti deodata. Pare greu de crezut, dar functioneaza: cateva cupluri formate in acest fel au ajuns deja la starea civila.

La prima intalnire, incerci sa afli ce fel de om e cel din fata ta. De obicei, nu-ti ia mai mult de cateva minute. Se spune ca e suficient ca sa iti dai seama daca esti sau nu compatibil cu cineva in numai sapte minute. Cum traim in secolul vitezei, acum poti avea si zece intalniri a cate sapte minute, intr-una singura.

Se numeste speed dating, adica intalniri pe repede inainte. Pana acum, le vedeam in filme, dar, de doi ani, prind teren si la noi. Principiul e simplu. Fetele stau la cate o masa iar baietii se rotesc, dupa sapte minute de conversatie.

Organizatorii ii aleg cu grija cu grija pe participanti si tin cont de studii, de varsta, de ocupatie, de preferinte, hobby-uri si chiar infatisare. Intalnirile rapide au loc de obicei duminica, intr-un local din centrul vechi. Sunt cel putin sapte fete si sapte baieti. Pentru a participa, trebuie sa te inscrii pe site-ul agentiei.

Istoria si-a lasat amprenta. Cele mai tari ziduri de separare din lume!... Povestea Taniei Iacobescu, transsexualul roman care a participat la cel mai important concurs de miss pentru travestiti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x