Antena Căutare

Speriat ca vine sfarsitul lumii in 2012, un rus si-a construit o capsula de supravietuire

Predictiile mayasilor nu ii dau pace unui rus. Barbatul a luat atat de in serios avertismentele acestora, care anunta sfarsitul lumii in 2012, incat si-a creat un fel de adapost, care, spune el, ii va salva viata.

Evgeny Ubiyko nu se poate bucura de sarbatori, asa cum fac crestinii din intreaga lume. Preocuparile lui sunt altele. A mai ramas doar un an pana la Sfarsitul lumii prezis de mayasi si nu are timp de pierdut. Face ultimele retusuri la o capsula care, sustine el, poate garanta supravietuirea oamenilor in momentul in care se va declansa Apocalipsa.

Cu un an in urma, cand si-a anuntat intentia de a construi capsula, barbatul sustine ca a fost luat in ras. Si multi i-au spus ca cei 80.000 de dolari investiti sunt bani aruncati in vant. Acum, cand capsula este aproape gata, cei care il iau in serios sunt mult mai numerosi.

Potrivit calendarului mayas, Apocalipsa va veni pe 21 Decembrie 2012 cand, pe Pamant, se vor dezlantui evenimente cataclismice: inundatii, eruptii vulcanice si cutremure care vor rade omenirea de pe fata pamantului.

Doi batrani au prins un hot sub pat, dupa ce i-a sunat telefonul mobil... VIDEO! In SUA exista o bunicuta cu 100 de nepoti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x