Antena Căutare

Spontan, sceptic sau incapatanat? Acest studiu grafologic dezvaluie ce spune scrisul de mana despre tine!

Grafologia nu este o stiinta exacta, dar o companie din SUA a izbutit sa analizeze in profunzime caracterul unei persoane dupa scrisul de mana. Cercetarile grafologice au fost puse cap la cap, iar studiul a dezvaluit 5000 de trasaturi de caracter care pot fi observate descifrand modul in care scriem.

Potrivit graficului, marimea, inclinatia si rotunjimea scrisului de mana arata ce fel de caracter ai. Daca scrii foarte mic, esti o persoana timida, studioasa si meticuloasa, in timp ce persoanele extrovertite au scrisul foarte mare. Daca ai un scris mediu (literele nu ating linia de sus), esti flexibil.

Daca faci literele rotunde, esti o persoana creativa, cu simt artistic; daca ele par mai mult ascutite, esti inteligent si agresiv iar daca sunt legate, inseamna ca esti un om logic.

Daca scrii apasat, esti o persoana responsabila, te tii de promisiuni, dar nu primesti bine criticile. Cei care abia ating foaia cu pixul sunt empatici si sensibili, dar nu au energie.

Lasi spatii mari intre cuvinte? Atunci esti o persoana careia ii place libertatea, in timp ce restul oamenilor urasc sa stea singuri si vor incerca sa fie intotdeauna inconjurati de prieteni. Daca faci literele inclinate spre dreapta, esti sociabil si deschis la minte. La polul opus, cei care scriu mai mult spre stanga, sunt rezervati si nu spun prea mult despre ei. Persoanele care scriu drept sunt logice si practice.

In cele din urma, conteaza modul in care pui punctul pe “i”, linia orizontala pe t si buclele de pe “l” si “e”. Daca buclele sunt largi, atunci esti o persoana relaxata si spontana pe cand, daca sunt inguste, tinzi sa fii precaut si sceptic fata de propunerile celorlalti. Cei care pun punctul pe “i” sus au imaginatie, iar cei care il pun aproape de baza sunt organizati.

In cele din urma, cei care trag linie lunga la “t” sunt determinati si entuziasti, dar incapatanati, iar cei care abia o deseneaza, sunt lenesi.

foto: fastcompany.com

Ceas cu precizie deosebita! In 300 de milioane de ani, cel mult o secunda intarziere... Aer conditionat pentru vacute, la o ferma din Foltesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x