Antena Căutare

VIDEO| ”Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului!” Spune că vine din viitor, are DOVEZI și un AVERTISMENT sumbru

Așa ceva, rar auzi! Un bărbat susține că vine din viitor. Mai exact, din anul 2045. Vrea să ne avertizeze în legătură cu pericolul unui viitor în care inteligența artificială îi va transforma dpe oameni în sclavi.

Așa ceva, rar auzi! Un bărbat susține că vine din viitor. Mai exact, din anul 2045. Vrea să ne avertizeze în legătură cu pericolul unui viitor în care inteligența artificială îi va transforma dpe oameni în sclavi.

O înregistrare video de 6 minute face valuri în mediul online. Un bărbat, a cărui identitate este mascată, susține că este „Călător în timp”. Afirmațiile pe care le face sunt absolut șocante. Conform publicației The Independent, bărbatul este speriat, dar are un mesaj de transmis:

„Nu am mult timp la dispoziţie, trebuie să dispar. Mă urmăresc şi ştiu unde sunt acum. Trebuie să vă spun ceva rapid. Ştiu că este greu de crezut, dar vă asigur - şi vă spun adevărul, pentru că meritaţi să-l cunoaşteţi. Călătoriile în timp există, dar sunt ascunse publicului!”

„Călătorul în timp” vorbește despre viitor. În anul 2045, perioada din care vine, lumea este dominată de inteligența artificială, conceputl de „țară” a fost eliminat, iar oamenii nu mai au deloc intimitate.

Fie că alegem sau nu să îl credem, ceea ce spune nu pare tocmai imposibil, nu-i așa? Puteți urmări întreaga înregistrare, mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

I-au distrus FICATUL! A vrut să fie sănătos, dar acum are nevoie de un TRANSPLANT de ficat! Totul de la niste suplimente... ”Piciorul bebelușului meu era plin de zgărieturi! Am crezut că leșin!” O femeie a făcut o descoperire ȘOCANTĂ în scutecu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x