SRI a transmis o urare inedită de Crăciun. Mesajul lor a devenit viral - FOTO

Astăzi, Serviciul Român de Informații a publicat un mesaj inedit cu ocazia Crăciunului. Iată imaginea care a devenit virală în câteva ore.

Mesaj SRI de Crăciun 2019

SRI a ales ca de acest Crăciun să ureze: „Sărbători fericite tuturor curioșilor”. Mesajul inedit este însoțit de o imagine în care doi copii îl urmăresc pe Moș Crăciun în timp ce acesta le lasă cadourile sub brad.

O internaută a comentat la postarea SRI pe Facebook: „Câtă ață n-am intins prin casă să îl pot prinde pe Moș Crăciun...! Poate, poate se împiedica și mă trezea! Nu voiam decât să-l rog să îmi aducă și mie jucării și dulciuri, cum aducea celorlalți copii de vârsta mea.
...Fiți fericiți Dvs., nu Crăciunul! ❤🇹🇩”
, altcineva a spus: ”Vă mulțumim că ne ascultați...😀🇹🇩 LA MULȚI ANI!”.

Postarea a fost apreciată de aproape 8 mii de oameni.

Citește și: I-a luat fiicei sale „cel mai urât cadou de Crăciun”, dar reacția copilei a fost senzațională! „Puștoaica asta topește inimi în toată lumea!”

Alte mesaje amuzante transmise de SRI

Nu este prima dată când SRI transmite mesaje amuzante cu ocazia unor evenimente importante. Iată cât de ingenioși sunt aceștia.

SRI a transmis o urare inedită de Crăciun. Mesajul lor a devenit viral - FOTO

Urarea de Anul Nou din 2018 pentru 2019.

SRI a transmis o urare inedită de Crăciun. Mesajul lor a devenit viral - FOTO

Și de Paște au păstrat aceeași notă amuzantă.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri