Antena Căutare

Stăteau liniștiți în casă când au auzit un zgomot puternic și obiecte căzute peste tot. Ce au găsit în pat i-a uimit

Un cuplu a trecut prin spaima vieții, după ce a făcut o descoperire neașteptată în propriul dormitor. Ce au văzut cei doi pe patul lor, după ce au auzit un zgomot ciudat.

Stăteau liniștiți în casă când au auzit un zgomot puternic și obiecte căzute peste tot. Ce au găsit în pat i-a uimit Galerie
Un cuplu a trecut prin spaima vieții, după ce a făcut o descoperire neașteptată în propriul dormitor. | Mirror

Soțul și soția Peter și Linda Goldie au avut șocul vieții după ce au decis să afle de unde vin zgomotele misterioase pe care le-au auzit în timp ce se relaxau la casa lor de vacanță din Cumbria.

Ce au descoperit soții Peter și Linda Goldie în dormitor

Cu toții am auzit zgomote misterioase în casa noastră la un moment dat sau altul, însă ele au dispărut și nu păreau să fie venite din partea unei alte prezențe, ei bine, nu e și cazul celor doi soți, care au fost speriați de ceea ce le-a intrat în casă.

Linda Goldie, 73 de ani, și soțul ei Peter, 70 de ani, se relaxau la casa lor de vacanță din Skinburnes, Cumbria, când o creatura “obraznică” s-a furișat înăuntru. Cei doi au descoperit că o vidră le-a distrus casa.

Se crede că intrusul a trecut printr-o poartă pentru animale de companie, menită să o oprească pe pisica Millie să scape. După ce a dat târcoale toată casa și a stricat mulțime de obiecte, acesta s-a așezat sub pat, iar ulterior s-a pus la somn în pat, acolo unde a și fost descoperită.

Linda, o funcționară pensionară, citea o carte în seră când a auzit zarva în interior și a presupus că era Millie. Din fericire, Peter a decis să investigheze. Și a descoperit mai multe obiecte căzute, care duceau în dormitorul lor. În sufragerie, pernele fuseseră împrăștiate și un suport de lumânare a căzut pe podea. O parte din hrană pentru pisici a lui Millie fusese de asemenea mâncată. Vinovatul pentru dezordine era o vidră, care după o escapadă obositoare s-a pus la somn, în pat, relatează tabloidul Mirror.

Citește și: S-a uitat la fața câinelui și i se deforma în timp real. Ce a pățit bietul animal și cum a acționat stăpânul

„Soțul meu mi-a spus că a văzut o vidră în grădină, care tocmai a fugit. Nu am fost cu adevărat îngrijorat la început. Îmi amintesc că am auzit un zdrăngănit la poarta animalelor de companie, iar acum uitându-mă în urmă trebuie să fi fost această vidră. Peter a intrat să o verifice pe Millie și a găsit dezordine în casă. Pernele erau împrăștiate peste tot, setul de lumânări era în bucăți pe podea…”, spune soția.

„Atunci a intrat în dormitor și a găsit vidra adormită pe patul nostru. „A ieșit, mi-a spus și nu mi-a venit să cred – a fost un șoc pentru amândoi!”, mai spune Linda.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o casă și s-au apucat să renoveze când au descoperit o ușă „secretă” în podea. Peste ce au dat

Peter, un manager de șantier pensionat, a alungat vidra de pe pat și a coborât pe covor. Dar nu s-a grăbit să plece, s-a băgat sub un dulap și la un moment dat a plecat. „S-a plimbat pe hol ca și cum ar fi proprietarul locului – a fost amuzant”, a spus Linda.

„Pisica era cu adevărat speriată, dar suntem recunoscători că nu s-au intersectat, deoarece s-ar fi putut termina foarte rău”, a încheiat ea.

Citește și: O femeie credea că are doar mâncărimi de piele și crăpături de la soluțiile de curățat. Medicii i-au dat un diagnostic crunt

Ce plătești și ce primești. Pățania a două familii după ce au plătit bani buni pentru o vacanță în Bulgaria. Ce s-a întâ... O fetiță de 12 ani se simțea obosită și părinții au crezut că are o infecție. Medicii i-au dat un diagnostic crunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x