Antena Căutare

Statele Unite: O familie a petrecut o noapte intr-o mlastina plina de aligatori!

O familie din Statele Unite a trecut prin clipe de groaza, dupa ce s-a impotmolit intr-o mlastina plina de aligatori. Parintii si cei trei copii au stat o noapte langa reptile. Nimeni nu se mai astepta sa-i gaseasca in viata, dar turistii au avut noroc.

Au plecat in excursie la pescuit, insa neatentia le-a pus viata in pericol. Este povestea unei familii din Ohio, care si-a petrecut noaptea intr-o mlastina plina de aligatori. Scott, Carrie Schrek si cei trei fii ai lor s-au ratacit prin vegetatia inalta si nu au mai putut sa se intoarca.

Cand si-au dat seama ca vor innopta in mlastina au improvizat un adapost pe barca lor, pentru a-si creste sansele de supravietuire. Intre timp, un prieten a alertat fortele de ordine.

Salvatorii se temeau ca nu-i vor mai gasi in viata, pentru ca mlastina este plina de aligatori. Dar turistii au avut noroc, iar a doua zi echipele de interventie i-au salvat.

Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu: Schimbari majore pe plan sentimental!... Cartonas cu chipul unui jucator de baseball, vandut cu doua milioane de dolari......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x