Antena Căutare

MINUNE într-o biserică din SUA? Statuia Fecioarei Maria a început SĂ PLÂNGĂ! Detaliul EXTRAORDINAR despre lacrimile ei - VIDEO

O statuie a Fecioarei Maria dintr-o biserică catolică aflată în orașul Hobbs din statul american New Mexico a început să plângă. Enoriașii au observat că lacrimile ei nu sunt obișnuite.

O statuie a Fecioarei Maria dintr-o biserică catolică aflată în orașul Hobbs din statul american New Mexico a început să plângă. Enoriașii au observat că lacrimile ei nu sunt obișnuite.

Lacrimile vărsate de statuie sunt din ulei de măsline.

O mostră de lichid a fost luată de la statuia ce se află în biserica catolică „Our Lady of Guadalupe” din Hobbs și a fost trimisă la o analiză chimică.

„Am stabilit că era vorba despre ulei de măsline, ulei de măsline parfumat”, a spus episcopul Oscar Cantú pentru publicația Las Cruces Sun News.

„Unii dintre martori au spus că lacrimile miroseau a trandafiri - așa că ceva similar cu uleiul pe care îl sfințesc în fiecare an și pe care îl folosesc la botezuri, confirmări și hirotonirea preoților”, a mai spus episcopul.

Biserica desfășoară o anchetă pentru a stabili dacă uleiul care curge în lacrimi pe obrajii acestei statui este „secretat în mod natural”. Lideri ai bisericii iau în calcul și posibilitatea ca „lăcrimarea” să fie cauzată de un dispozitiv instalat în interiorul acestei statui.

„Am examinat interiorul sfintei statui. Nu este nimic acolo, în afară de pânze de păianjen”, a spus Cantú.

Oficialii bisericii și-au îndreptat atenția către constructorii mexicani ai acestei statui, pentru a afla dacă acest fluid s-ar putea scurge din cauza procesului de construire. În acest proces a fost folostiă ceară.

„Este atât de cald, că ceara se topește. În acel process, ei ne-au asigurat că nu există posibilitatea de a rămâne umezeală în bronz. Acestea sunt câteva dintre datele pe care le-am stabilit”, a afirmat Cantú.

Numeroase persoane au vizitat biserica de când au apărut informațiile inițiale despre acest fenomen straniu. Mulți oameni se întreabă, totuși, dacă lacrimile au făcut parte dintr-o farsă.

„Dacă ar fi fost o farsă, nu suntem siguri cum ar fi putut fi făcută, deoarece statuia este din bronz. Am examinat interiorul și nu este nimic acolo”, a mai spus Cantú.

Sperând că s-a petrecut un miracol, Cantú a spus că biserica va stabili dacă aceste lacrimi reprezintă un semn bun sau unul rău. Reprezentanții acestei biserici vor face acest lucru aflând dacă oamenilor care au văzut lacrimile acestei statui li s-au întâmplat lucruri bune ulterior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îți va da fiori reci! I-a murit soția într-un accident teribil, iar ce s-a întâmplat o oră mai târziu întrece orice imag... Așa da! A mers pe jos 32 de kilometri ca să ajungă la serviciu. Cum a reacționat șeful lui când a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x