Antena Căutare

Statuia Sfintei Fecioare Maria a început să sângereze, în fața credincioșilor. Oamenii sunt convinși ca au asistat la un miracol. Va atesta Vaticanul acest fapt?

Credincioşii dintr-o regiune rurală a Boliviei cred că au asistat la un miracol. Aceștia spun că statuia Fecioarei Maria a început să verse lacrimi de sânge în urmă cu o săptămână, potrivit metro.co.uk. Urme de sângerare au apărut ulterior şi pe braţele statuii.

Preotul José Luis Mamani a fost primul care a a pretins că statuia Fecioarei Maria sângerează în zona ochilor și a mâinilor, potrivit metro.co.uk.

Deocamdată rămâne ca Vaticanul să ateste acest fapt petrecut în biserica catolică din rezervaţia amazoniană Manuripi-Heath, în regiunea Pando din Bolivia.

Au fost luate probe ale substanţei roşii pentru analizele de laborator. Abia după acest moment, credincioșii vor știi cu certitudine dacă au asistat la o minune sau este doar o întâmplare provocată de om.

Minunea din India

Un fapt similar a avut loc și în India, în urmă cu 4 ani. O statuie a Fecioarei Maria, având lacrimi de sânge, atrăgea mii de creştini şi oamenii de alte credinţe în Ghaziabad (statul Uttar Pradesh din estul Indiei). Evenimentul a avut loc pe 14 iulie 2012 în capela comunităţii Carmelitelor Mariei Imaculate (CMI) din Mariam Nagar.

Această minune a fost mai întâi observată de o femeie de servici care lucrea în instituţie şi care venise într-o sâmbătă de dimineață pentru a face curăţenie în capela.

"Când m-am dus să curăţ cu o cârpă statuia Fecioarei Maria, am observat lacrimi de sânge care se scurgeau din ochii Fecioarei. Am ţipat. Nu-mi venea să cred. Deşi am şters sângele de pe statuie, acesta tot continua să curgă”, a declarat femeia..

Nici România nu a fost ocolită

De 22 de ani, la Biserica din Boian, un sătuc din apropiere de Cernăuți, în nordul Bucovinei, o icoană făcătoare de minuni cu Maica Domnului este umezită de lacrimile Fecioarei.

Chiar în ziua de Sfântul Nicolae, din ochii Fecioarei Maria au început să curgă lacrimi ca niște boabe de rouă. Obrajii Fecioarei Maria erau inundați de lacrimile amare, iar acest lucru a cauzat curiozitatea mai multor persoane care au început să viziteze biserica din Boian.

La mănăstire au început să apară tot mai mulți oameni deoarece lacrimile Fecioarei Maria s-au dovedit a fi vindecătoare pentru copiii bolnavi și persoanele năpăstuite de soartă. Cu timpul, văzând minunile acestei icoane, preoții au decis s-o poarte din biserică în biserică, pentru ca mai mulți credincioși s-o poată vedea.

Galerie foto emoţionantă! I-au spus că va muri în trei săptămâni, dar a învins! Lecţia de viaţă pe care o oferă unul din... Anunţul care face înconjurul lumii! "Am 19 ani şi îmi vând virginitatea!". Care este motivul pentru care tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x