Antena Căutare

Stewardesele din Hong Kong ameninta cu proteste: Nu le vor mai zambi pasagerilor

Insotitoarele de zbor ale unei companii aeriene din Hong Kong nu le vor mai zambi pasagerilor si nu vor mai servi bauturi alcoolice daca nu primesc o marire de salariu de 5%.

Sindicatul stewardeselor a hotarat ca acestea vor fi masurile de protest fata de decizia sefilor de a le acorda o marire de salariu de 2%.

Insotitoarele de zbor vor mai multi bani in plus la salariu, asa ca au anuntat ca nu le vor mai oferi pasagerilor toate serviciile de care acestia beneficiaza in prezent. Astfel, nu vor mai zambi si nu vor mai servi anumite bauturi, printre care si cele alcoolice, dar si mancare.

Asta inseamna ca toti calatorii vor ajunge la destinatie in siguranta, dar nu vor primi serviciile de cinci stele pentru care platesc.

Masurile de protest vor avea loc in perioada Craciunului si, daca nu vor avea efectul scontat, cei 6.000 de sindicalisti vor declansa greva generala, relateaza Times of India.

Foto: phcandids.com

Face flori din zahar! Cel mai tare preparator de vata pe bat... SUA: Donezi o jucarie de Craciun, primesti un numar de striptease!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x