Antena Căutare

Știați ce simbolizează autocolantul cu semnul crucii lipit de sute de români în partea din spatele mașinilor? Secretul a fost dezvăluit!

Mulți români nu ratează ocazia de a-și lipi pe propriile autoturisme diverse auto-colante, care dau o notă de originalitate mașinilor respective. În ultima vreme, pe tot mai multe autotursime au apărut abțipilduri cu o cruce, însă puțini știu ce simbolizează acest însemn

Mulți români nu ratează ocazia de a-și lipi pe propriile autoturisme diverse auto-colante, care dau o notă de originalitate mașinilor respective. În ultima vreme, pe tot mai multe autotursime au apărut abțipilduri cu o cruce, însă puțini știu ce simbolizează acest însemn.

Crucea atașată pe partea din spate a mașinilor reprezintă dovada că automobilul a fost supusă unei slujbe de sfeștanie, iar autocolanetele se pot achiziționa de la magazinele care comercializează produse bisericești.

VIDEO! Aşa se face cel mai rapid un nod de cravată... George Becali a aruncat toate CD-urile cu Maria Tănase pentru că ajunsese să fredoneze şlagărele marii artiste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x