Stilistul vedetelor de la Hollywood are o inimă mare! Acești oameni ai străzii sunt de nerecunoscut datorită lui Jason Schneidman

Jason Schneidman este cunoscut drept stilistul vedetelor de la Hollywood, fiind unul dintre cei care se ocupă de frizurile și look-ul marilor actori și prezentatori precum Jimmy Fallon, Jason Momoa, Jonah Hill și mulți alții.

Jason Schneidman este cunoscut drept stilistul vedetelor de la Hollywood, fiind unul dintre cei care se ocupă de frizurile și look-ul marilor actori și prezentatori precum Jimmy Fallon, Jason Momoa, Jonah Hill și mulți alții.

instagram/themensgroomer

Faimosul stilist nu schimbă doar viețile vedetelor care îi trec pragul frizeriei sale din Los Angeles, ci a decis în urmă cu câțiva ani să ofere fără aștepte ceva în schimb, în comunitatea în care trăiește.

Astfel, el a început o campanie de ajutorare a oamenilor străzii din Los Angeles, oferindu-le o masă caldă, dar și îngrijirea de care au ei nevoie, cum ar fi tuns, spălat și bărbierit. Pe lângă faptul că Jason face acest lucru în scop caritabil, el nu doar că i-a ajutat din punct de vedere material pe oamenii străzii, dar le-a schimbat viețile mulora dintre ei, fiindu-le alături și ascultându-le poveștile.

Pentru Jason, părul înseamnă totul și nu o dată a declarat că o frizură și un look nou spun multe despre o persoană, aducând un plus celui care o poartă.

Ce l-a determinat pe Jason, stilistul vdetelor de la Hollywood, să facă acte de caritate

Chiar dacă acum este un hairstylist de succes, lucrând cu uniii dintre cei mai importanți oameni care apar pe marile ecrane, Jason nu a dus dintotdeauna o viață bună.

Stilistul s-a confruntat ani de-a rândul cu dependența de substanțe, ceea ce l-a făcut să sufere o transforme bruscă, slăbind mult și ajungând să aibă foarte multe datorii din cauza consumului de droguri. Cu toate acestea, el a fost suficient de motivat încât să depășească acel episod cumplit din viața lui și să se pună pe picioare.

“Chiar cred că frizura cuiva îi poate schimba viața”, spune Jason. Pe pagina sa de Instagram, Jason promovează programul său de ajutorare al celor în nevoie, care locuiesc pe străzi și nu au un loc de muncă.

Acum, Jason se bucură de cariera sa înfloritoare, dar și de familia frumoasă pe care a contruit-o alături de soția sa. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel, fiind foarte mândri de ei. Stilistul este veșnic recunoscător că a putut să se salveze la momentul potrivit, ieșind din impas și scăpând de consumul de substanțe pentru a putea acum să îi ajute pe cei care trec prin aceleași greutăți.

Povestea lui Star Lee

Într-o postare de-a sa pe Instagram, Jason povestește că l-a întâlnit de Ziua Recunoștinței, când Star își dorea bani pentru un bilet de autobuz spre Miami unde avea să își găsească de muncă. Jason nu doar că a strâns bani pentru el să plece, dar l-a ajutat și cu o transformare, oferindu-I o tunsoare, bărbierit, spălat și o masa caldă.

Povestea lui Marty

Stilistul l-a întâlnit pe Marty, un alt om al străzii, în timp ce acesta căuta prin gunoaie pentru a recicla. Cu o seară înainte de a-l cunoaște, Jason și prietenii lui orgaizaseră o petrecere, iar a doua zi l-a rugat pe Marty să îl ajute să facă o curățenie, fiind plătit pentru efortul pe care îl va depunde. Cât timp au făcut curat împreună, Marty i-a dezvăluit că locuiește pe străzi de 40 de ani. Jason i-a ascultat povestea despre cum a crescut la orfelinat și l-a îndrăgit pe loc pentru felul său de a fi și simțul umorului de care dădea dovadă.

Pentru că urma ziua lui Marty, Jason a știut exact care ar fi fost cadoul perfect pentru el. I-a oferit o tunsoare și o masa caldă.

Povestea lui Richie

Jason l-a întâlnit pe Richie, un om al străzii care i-a povestit că în 2013 era manager de proiect la o companie din Florida. Cu toate acestea, după o serie de experiențe neplăcute și consumul de alcool, viața lui a luat o altă întorsătură și a ajuns să locuiască pe străzi. Stilistul la înscris la alcoolici anonimi și i-a oferit o tunsoare.

Ultimele știri