Antena Căutare

Știm, știm problema! :) Cele mai afurisite soacre din zodiac!

"Soacră, soacră, poamă acră!", e una dintre cele mai cunoascute expresii din folclorul românesc.

"Soacră, soacră, poamă acră!", e una dintre cele mai cunoascute expresii din folclorul românesc.

În foarte multe familii, soacra este percepută ca un intrus. De cele mai multe ori, soacrele intervin și despart cupluri, îşi bagă nasul unde nu le fierbe oala şi fac o viaţă amară celui sau celei care stă alături de copilul lor. Cele mai multe soacre încearcă să controleze relația, să ia parte la deciziile cele mai importante sau vor să aibă ultimul cuvânt. Potrivit zodiacului, acestea sunt cele mai afurisite soacre în funcție de zodie.

  • Soacra Berbec

Persoane sociabile și dinamice, nativele din Berbec sunt și nervoase și tensionate asemenea unui butoi de pulbere. Datorită egoismului lor poți avea probleme în relația de cuplu. Femeia din Berbec va ignora toate dorințele tale pentru a le satisface pe ale ei.

Nativa din Berbec își iubește mult copilul așa de mult încât îl va sufoca de atâta afecțiune și va încerca să ia decizii pentru el, chiar dacă e de mult adult.

  • Soacra Taur

Conservatoarea Taur va fi sceptică asupra relației voastre încă de la început. Ți se va părea despotică și posesivă la început, mai ales cu nepoții. Nu încerca să o critici, cucerește-o cu cadouri și încearcă să fii cât mai sinceră, dar diplomată cu ea.

  • Soacra Rac

Mama cloșcă a zodiacului are o lesă invizibilă în jurul copiilor săi, pentru protecția lor. O soacră Rac va construi o fortăreață pentru familia ta și va încerca să protejeze nepoții de orice pericol. Se va comporta foarte civilizat și va evita conflictele, dar va zdruncina relația voastră încet și sigur. Nu ai cum să o câștigi de partea ta, pur și simplu nu o să te placă niciodată pentru că nu ești și nu vei niciodată suficient de bună pentru fiul ei.

  • Soacra Fecioară

Cea mai ipohondră, analitică și critică femeie din zodiac va pune la îndoiala tot ceea ce faci în legătură cu copilul ei sau cu nepoții ei. Îi place să ordone și nu se va sfii să intervină la tine în casă dacă va găsi un fir de praf pe mobilă sau dacă mâncarea ta nu va avea suficient gust.

Fecioara va privi cu ochi critic și cheltuielile familiei și nu se va feri să-ți spună că nu știi să drămuiești banii.

Sursa foto: 123rf

Sute de pantofi roşii, înşiraţi unul lângă altul. Motivul acestui gest este unul dureros... Experiment SCANDALOS! Un rus va fi DECAPITAT, iar capul îi va fi lipit de alt corp. Operaţia durează două zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x