Căutare Live

Ştiu ce ai făcut astă-vară şi nu e o glumă! Facebook cunoaşte totul despre relaţia ta. Vezi unde se află toate informaţiile

Nu v-aţi mai înţeles, v-aţi despărţit şi acum ai dat totul uitării... doar tu. Facebook nu uită nimic. Chiar şi aşa, puteţi avea cces la informaţiile pe care credeaţi pierdute în negura timpului.

Nu v-aţi mai înţeles, v-aţi despărţit şi acum ai dat totul uitării... doar tu. Facebook nu uită nimic.

Chiar şi aşa, puteţi avea acces la informaţiile pe care le credeaţi pierdute în negura timpului. Trebuie doar să urmaţi aceşti paşi foarte simpli, dar preţioşi

Pentru a vedea istoricul relaţiei tale cu persoana iubită pe Facebook, introduceţi următorul URL: https://www.facebook.com/us. Facebook va afişa o pagină în care sunt incluse toate postările în care cuplul a primit tag, potrivit go4it.ro.

Link-ul afişat va arăta astfel: facebook.com/friendship/[ID-ul tău]/[ID-ul partenerului/partenerei] (fără parantezele drepte).

În cazul în care doriţi să vedeţi istoricul cu o altă persoană, modificaţi câmpul ID-ul partenerului/partenerei cu ID-ul nou.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri