Studentă la drept, prea sexy ca să-și găsească un job! Cum arată blonda

 
+3 click pentru
galerie

O tânără studentă la drept susține că este atât de sexy încât nu își poate găsi un loc de muncă! Cum arată blonda care are admiratori în întreaga lume?

Aceasta este incredibila poveste a unei tinere pe nume Irina Kova, care la 33 de ani susține că arată atât de bine, încât nu își poate găsi un job! Motivul?

Citește și: Cea mai sexy bunică din lume e o blondă focoasă! Cazi imediat în păcat dacă o vezi la corp (FOTO)

Unul cât se poate de evident, am putea spune: șefii nu se pot concentra și nu se pot abține să nu se simtă atrași de ea. În mod inevitabil, colaborările se termină rapid, iar tânăra are astfel de suferit din cauză că arată...prea bine!

Dornică totuși să fie privită cu mai multă seriozitate, rusoaica sexy a renunțat la machiajul strident și a ales să poarte ochelari și și-a vopsit părul, ca să își confere un look care să o facă să pară o profesionistă.

„Am o diplomă în Drept și un CV generos, dar nimeni nu mă ia în serios fiindcă toți sunt preocupați de modul în care arăt”, a declarat tânăra.

Până își va găsi un loc de muncă stabil, tânăra și-a deschis un site prin intermediul căruia vinde haine și produse vintage.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI