Antena Căutare

Studiu! Cum recunosti un francez cand se descalta: Ii miros picioarele

"Glumitele" unor francezi se pot intoarce foarte usor impotriva lor, ba chiar sunt sustinute de studii. Asta pentru ca, atunci cand vine vorba despre sosete, este mai usor sa gasesti un francez care poarta o pereche mirositoare, decat un german sau englez, potrivit firmei elvetiene Blacksocks.

Saptamana trecuta, in cadrul unei emisiuni radiofonice in care se discuta despre raspandirea limbii franceze in scolile europene, moderatorul intreba "ce fac 85% dintre romani", iar invitatii se întreceau in insulte precum "se spala", "cersesc", "invata sa citeasca".

Plecand de la spusele lor, putem si noi intreba "ce fac 66% dintre francezi", iar studiul sa raspunda "isi schimba sosetele", dand nastere unor glume precum cea din titlu sau unor generalizari de genul "francezii au cele mai imputite picioare".

In realitate insa studiul, efectuat de firma elvetiana Blacksocks, a fost realizat pe un esantion de 3.000 de persoane din doar sase tari europene.

Conform acestuia, doar 66% dintre francezi isi schimba sosetele zilnic, in timp ce 7 din 10 elvetieni isi pun o pereche curata de sosete in picioare, in fiecare zi. La celalalt capat din punct de vedere al igienei se afla nemtii si britanicii, 78% spunand ca isi schimba zilnic sosetele.

Per total, 77% dintre cei intrebati isi schimba sosetele zilnic, 11 procente fac acest lucru la doua zile, in timp ce 1% poarta aceeasi pereche de sosete timp de o saptamana.

Sursa: Antena3

Foto: craftydiversions.com

Afla povestea impresionanta a omului care a facut sex pe luna!... VIDEO! O maimuta face piruete pe un vals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x