Antena Căutare

STUDIU: dacă bei vin înainte să dormi, te ajută să slăbești

STUDIU: dacă bei vin înainte să dormi, te ajută să slăbești

STUDIU: dacă bei vin înainte să dormi, te ajută să slăbești
Studiu: dacă bei vin inainte să adormi, poti sa slăbești

STUDIU: dacă bei vin înainte să dormi, te ajută să slăbești. Dacă vinul este una dintre băuturile tale preferate, atunci avem vești bune pentru tine: poți bea unul sau două pahare înainte de culcare, noaptea. Vinul te va ajuta nu doar să te relaxezi și să te odihnești mai bine, ci te va ajuta și să slăbești mai rapid.

Vinul roșu are o concentrație mare a unui produs chimic numit resveratrol care, potrivit cercetărilor efectuate de oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Washington, face posibilă transformarea excesului de grăsime normală sau albă în grăsime brună.

”Polifenolii din fructe, inclusiv resveratrolul, cresc expresia genelor care îmbunătățește oxidarea grăsimilor alimentare, astfel încât organismul să nu se suprasolicite. Acestea transformă grăsimea albă în grăsime brună care arde lipidele sub formă de căldură, ceea ce ajută la menținerea corpului în echilibru, previne obezitatea și disfuncția metabolică”, a spus profesorul Min Du, autorul studiului.

Acest tip de grăsime, denumit și țesut adipos brun, generează căldură pentru a ajuta la menținerea temperaturii corpului și pentru a produce acea căldură, grăsimea brună folosește grăsimea albă ca și combustibil.

Un alt studiu realizat de Universitatea Harvard a relevat că persoanele care consumă o jumătate de sticlă de vin pe zi reduc riscul de obezitate cu 70% în comparație cu cei care nu beau.

Resveratrolul nu combate doar excesul de greutate pe termen lung, dar are și alte beneficii, ajută la reducerea nivelului de colesterol rău și la creșterea nivelului bun al colesterolului, precum și la prevenirea cancerului și a unor boli de inimă.

Dacă vinul nu este o opțiune pe care ați dori să o luați în considerare, această substanță este prezentă și în pielea strugurilor roșii, a sucului de struguri negri, a murelor, a afinelor, a căpșunilor, a zmeurii, a merelor și într-o cantitate mai mică în alune

Şosetele purtate de Michael Jackson în timpul primului dans "moonwalk" ar putea fi vândute la licitaţie pentru... Îndemn la lectură - Ambasadorul american Hans Klemm citeşte „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x