Căutare Live

Studiu: Una din sapte persoane crede ca Apocalipsa se apropie

Aproximativ 10% dintre locuitorii Pamantului (700 de milioane de persoane) cred ca Apocalipsa va avea loc pe data de 21 decembrie 2012, iar asta din cauza predictiilor facute de mayasi.

Un studiu realizat in 21 de state a aratat ca 6% dintre francezi, 7% dintre belgieni si 8% dintre englezi cred ca sfarsitul lumii va avea loc in cursul vietii lor. Insa cand vine vorba de americani si turci, lucrurile se schimba. 22% dintre acestia cred ca Apocalipsa este foarte aproape.

Dintre cele 700 de milioane de persoane care cred ca sfarsitul lumii va avea loc potrivit interpretarii calendarului mayas, cei mai multi se regasesc in Rusia si Polonia, in timp ce cei mai sceptici sunt in Anglia.

Calendarul mayas are o durata de 5.125 de ani si se termina, conform interpretarilor, in 21 decembrie 2012.

Foto: 2012apocalypse.net

Rusii nu vor statia de metrou "Bucuresti" in Sankt Petersburg!... Un papagal ratacit le-a spus politistilor adresa la care locuieste...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri