Antena Căutare

Studiu: Utilizatorii de Internet Explorer au un IQ mai mic decat cei care folosesc alte browsere

Un studiu realizat de o companie de consultanta din Canada indica faptul ca cei care folosesc alte browsere pentru a naviga pe Internet sunt mai inteligenti decat cei care folosesc Internet Explorer, scrie CNN.



Rezultatul arata ca utilizatorii de Internet Explorer au avut rezultate mai slabe decat media, in timp ce persoanele care au folosit Chrome, Firefox sau Safari au avut rezultate peste medie. Testele celor care au folosit browsere mai putin cunoscute ca Opera, Camino sau versiuni de Internet Explorer cu HTML 5 au avut cele mai bune rezultate.

In ciuda numarului mare de persoane testate, rezultatele sunt departe, totusi, de rigorile stiintifice. Cei care au ales sa se testeze pentru a-si afla IQ-ul nu au fost selectati pentru a da un rezultat comprehensiv, ci a fost alegerea aleatorie a utilizatorilor care au descoperit testul prin anunturi on-line sau link-uri de pe alte pagini.

Sursa: Antena3

Superstitiile afecteaza performanta intr-o masura mai mare decat se crede... Monica Iacob-Ridzi trimite felicitari cu "La multi ani"... mortilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x