Antena Căutare

SUA: A supravietuit dupa ce un parazit i-a mancat fata!

Adam Spencer, un tanar din Statele Unite ale Americii, a decis impreuna cu iubita sa, Shalynn Pack, sa se logodeasca in America de Sud.

Cei doi au ales ruinele de la Macchu Pichu, din Peru. Din nefericire, excursia lor romantica s-a transformat intr-un cosmar cand o pata ciudata si-a facut aparitia pe obrazul lui Adam Spencer.

La inceput, Adam Spencer a ignorat pata, insa aceasta devenea mai mare si mai rosie pe zi ce trece. Tanarul a inceput sa ia antibiotice, sperand ca infectia va disparea, insa acestea nu au avut niciun efect. Mai mult, inflamatia s-a extins si in interiorul gurii, spre gat, lasandu-l pe tanar fara voce si in imposibilitatea de a mai manca.

2012/03/06//534232-articol.jpg

Medicii i-au facut numeroase analize pana au descoperit ca boala era cauzata de un parazit numit Leishmania, pe care Adam Spencer l-a contactat in timpul excursiei din America de Sud.

Acest parazit se hraneste cu celulele din epiderma si se extinde extrem de rapid in organism, fiind letal.

Medicii i-au administrat un tratament puternic lui Adam Spencer, iar intr-o luna barbatul a reusit sa scape de parazitul care ii manca fata. Totusi, a ramas cu o cicatrice enorma pe obraz.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

FOTO SOCANT! Vezi pantofii din animale impaiate!... Mumificarea, la moda printre bogatasi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x