Antena Căutare

SUA: O fetita a gasit o comoara in timp ce facea curat

O fetita de 11 ani din Statele Unite a descoperit doua pungi pline cu bijuterii, monede si medalii in timp ce facea curat in jurul unui lac alaturi de colegii ei, relateaza Huffington Post.

Un grup de elevi de clasa a sasea din orasul Oakland care fac parte dintr-un program de voluntariat faceau curat in jurul unui lac. O fetita a scos din apa doua pungi in care a descoperit ca erau peste 100 de monede straine, inele, bratari si medalii militare.

Eleva care a gasit comoara crede ca obiectele au apartinut unor persoane diferite si provin din mai multe tari . Inelele aveau dimensiuni diferite, iar unele monede aveau gravat chipul lui Iisus.

Elevii curata zona din jurul lacului in fiecare zi de joi si, de obicei, gasesc portofele, telefoane mobile si piese vestimentare.

Obiectele de valoare descoperite la ultima actiune de ecologizare au fost consfiscate de politie pentru a realiza o ancheta si a le gasi proprietarii.

Foto: Lake Merritt Institute

VIDEO! Mustaciosii au iesit la mars in SUA!... Vezi care au fost cele mai tari farse de 1 aprilie din presa britanica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x