Antena Căutare

SUA: Politia a confiscat bacsisul unei chelnerite, de 12.000 $

O chelnerita din Minnesota, SUA, se lupta din rasputeri sa isi pastreze bacsisul de 12.000 de dolari, despre care politia crede ca sunt bani proveniti din droguri.

Stacy Knutson a dat in judecata politia locala din Moorhead, cerand sa i se inapoieze suma de bani care i-a fost confiscata. Femeia, care este chelnerita la restaurantul Moorhead's Fry'n Pan, sustine ca banii au reprezentat un cadou legitim de la un client, care era cu curent cu dificultatile financiare ale familiei ei.

Cu toate acestea, politistii retin in continuare banii, ei fiind de parere ca cei 12.000 de dolari reprezinta plata pentru un schimb de narcotice.

"Stiu ca persoana aceea mi-a dat mie ceea ce era in geanta. Asa ca inteleg ca EU dispun de acele lucruri", a scris Stacy Knutson in reclamatie.

Conform declaratiei chelneritei, ea lucra atunci cand o femeie a plecat, uitand o cutie de la un alt restaurant. Desi a fugit dupa ea pentru a-i inapoia cutia, se pare ca acea clienta a refuzat sa isi recupereze lucrul uitat. "E ok, sunt bine asa", i-ar fi spus femeia.

Atunci cand s-a intors in restaurant, Stacy Knutson a vazut ca in interiorul cutiei se aflau numai bancnote de 100, 50, 20 si 10 dolari. In loc sa ia banii acasa, chelnerita a telefonat politiei si i-a inmant autoritatilor.

Sursa: Daily Mail

FOTO! S-a descoperit un mamut de acum 10.000 de ani perfect conservat... FOTO Impresionant! Uite cum lovesc mai multe fulgere in acelasi loc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x