Căutare Live

SUA: Un barbat a fost salvat de la moarte de catre o ursoaica

Un barbat de 69 de ani din Statele Unite a fost atacat de o puma in padurea in care se plimba, dar o ursoaica i-a venit in ajutor si l-a salvat.

Potrivit Huffigton Post, Robert Biggs se plimba intr-o zona din nordul statului Califronia in momnetul in care a fost atacat. Barbatul a admirat o familie de ursi si si-a continuat drumetia crezand ca este in siguranta, fara sa stie ca o puma era pe urmele lui.

Cand se pregatea sa plece din apropierea ursilor, puma l-a atacat. L-a apucat cu ghearele de spate si l-a trantit la pamant. Robert Biggs a lovit-o cu o piatra in cap, iar animalul a tipat de durere, insa nu a renuntat la atac.

Puma l-a apucat din nou de rucsac, dar ursoaica pe care o privise mai devreme i-a sarit in ajutor. Aceasta a tras puma departe de barbat si s-a luptat cu ea pret de cateva zeci de secunde. Ursoaica a castigat batalia pentru ca avea o greutate de patru ori mai mare decat felina.

Dupa ce l-a salvat pe barbat, i-a aruncat o privire si s-a intors la puii sai. Astfel, Robert Biggs a scapat cu numai catvea zgarieturi la nivelul antebratului.

Foto: Paradise post

Vezi cat costa sicriul care arata si miroase ca baconul!... Relicvele Apollo 11, prima misiune cu echipaj uman pe Luna, gasite in Oceanul Atlantic...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri