Antena Căutare

SUA: Vezi femeia cu cele mai LUNGI unghii din lume! Isi risca viata pentru ele

O femeie din Statele Unite a devenit dependenta de unghiile ei de la picioare care ating 10 centimetri lungime si pe care nu vrea sa le taie in ciuda faptului ca ii pun in pericol sanatatea, relateaza Daily Mail.

Ayanna, in varsta de 54 de ani, a inceput sa isi lase unghiile de la maini sa creasca excesiv la varsta de 24 de ani. In urma cu cinci ani, dependenta ei s-a extins, ajungand acum sa nu mai poata merge din cauza unghiilor de la picioare.

VEZI GALERIA FOTO INFRICOSATOARE MAI JOS!

Desi nu se poate incalta decat in papuci sau in pantofi de sport carora le decupeaza varfurile, Ayanna refuza sa isi taie unghiile. Atunci cand doarme nu poate sa se acopere deoarece patura exercita presiune pe unghii provocand o durere pe care ea o aseamana cu strivirea acestora cu o caramida.

Spune despre ele ca sunt sexy si obraznice si le alinta numindu-le copilasii ei. Femeia a declarat si ca unghiile echivaleaza cu 50% din personalitatea ei.

Recent, americanca a fost diagnosticata cu diabet de tipul doi, boala pe care ar trebui sa o tina sub control si slabind cateva kilograme. Din cauza unghiilor nu poate face acest lucru, dar nu este ingrijorata si spune ca ar face orice sa le protejeze.

Foto: TLC

Ciudatenie a naturii: Broasca testoasa cu 2 capete si 6 picioare... FOTO! Ei sunt membrii celui mai mare clan de albinosi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x