Antena Căutare

"Sunt nepotul lui Adolf Hitler"

Philippe Loret, un instalator francez in varsta de 56 de ani, sustine ca este nepotul dictatorului Adolf Hitler. O afirmatie care a pus pe jar intreaga Europa....

A incercat sa-si ascunda identitatea timp de 40 de ani, insa acum e decis sa spuna adevarul. Philippe Loret, un instalator despre care toata lumea are numai cuvinte de lauda, sustine ca e nepotul lui Adolf Hitler.

"Vestea" cea mare a aflat-o la o cina in familie, acum patru decenii. "Dintr-o data, tatal mi-a spus ca bunicul meu e Adolf Hitler. A fost o tacere apasatoare, nimeni nu stia ce sa spuna", a marturisit barbatul.

Conform tabloidului Daily Mail, tatal lui Phillipe s-a nascut dintr-o aventura de-a lui Adolf Hitler cu o frantuzoaica, consumata in anul 1917.

O asemenea povara nu e nici greu, dar nici usor, de dus. Iar francezul o recunoaste cu seninatate. "E parte din familia mea, de acest motiv tin tabloul pe perete. Hitler e din familia mea. Nu e vina mea ca am ajus sa fiu nepotul lui sau ca s-au intamplat acele lucruri din razboi. Ceea ce el a facut nu are legatura cu mine. Va fi intotdeauna o parte din familia mea".

Phillipe a tinut sa precizeze ca are destule dovezi, printre care si hartii de la oficiali nazisti, care ii trimiteau constant bani bunicii sale, Charlotte Lobjoie.

Dincolo de orice dovezi, insa, raman asemanarile izbitoare.

foto: Daily Mail

Printul Harry viziteaza Romania pentru prima data... SUA: un american si-a cumparat un aligator sa-i tina companie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x