Antena Căutare

"Sunt vânat de un copil-demon". Un bărbat a făcut publice imaginile cu fantoma unui băiețel care îl vizitează la miezul nopții: "Dacă tot mă va omorî, să rămână dovezi"

Adam Ellis un bărbat din New York se plânge că este vânat de un copil-demon, care vrea să îl ucidă. Într-o noapte, a reuşit chiar să îl fotografieze.

Adam Ellis un bărbat din New York se plânge că este vânat de un copil-demon, care vrea să îl ucidă. Într-o noapte, a reuşit chiar să îl fotografieze.

"M-am gândit că, dacă tot mă va omorî, să rămână dovezi. Am început să îl pozez prin întuneric", povestește Adam.

Bărbatul povesteşte că cel mic, Dear David, se leagănă pe scaunul din dormitor sau, apoi a stat faţă în faţă cu el şi, înainte de a dispărea, l-a auzit aproape de ureche.

În imaginile surprinse, apare un băieţel aşezat pe un scaun, holbându-se în cameră. După mai multe bănuieli şi fenomene ciudate, Adam a pus la cale o înregistrare video

VIRAL: Tu intuiești despre ce e vorba? Imaginea asta a bulversat internetul! Ce se ascunde, de fapt, în spatele ei... Tânărul a venit să facă ordine în dulapul cu haine al bunicului, dar a dat peste o adevărată comoară! Surpriza a fost ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x