Antena Căutare

Suntem în Zodia Racului! Află totul despre nativul emoțiilor: Bărbatul Rac versus Femeia Rac

Zodia Racului ocupă locul patru pe cercul zodiacal clasic european (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 22 iunie, încheindu-se pe 22 iulie.

Zodia Racului ocupă locul patru pe cercul zodiacal clasic european (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 22 iunie, încheindu-se pe 22 iulie.

Zodia Rac este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, guvernată de Lună, planeta care sporește romantismul, diplomația, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginația, aptitudinile artistice, dar și instabilitatea, inconstanța, capriciile.

Nativul din zodia Rac are o fire timidă, sensibilă și emotivă. Principala sa calitate este nevoia de a ocroti mereu pe cineva, este grijuliu și totdeauna gata să dea o mână de ajutor. El își dorește o viață de familie armonioasă, potrivit www.eastrolog.ro. Foarte conservator, tradiționalist, tot ceea ce înseamnă întâmplare îl irită, pentru că îi afectează sentimentul de stabilitate și de securitate personală. Detestă singurătatea, căutând să se atașeze de cineva sau de munca sa. Are o mare încăpățânare și perseverență în urmărirea scopurilor. Știe să aștepte momentul favorabil și să-l folosească. Nu suportă criticile, presiunile sentimentale și opiniile contrare.

Alimentele benefice racilor sunt: varza albă și roșie, napii, peștele, lactatele, iar tarhonul face minuni ajutând la refacerea stocului de săruri minerale.

Plantele cu un efect bun în aromaterapie pentru cei născuți în această zodie sunt: trandafirii albi, nuferii, crinii, iarba surzilor și ochii șoricelului. Esența de santal alb le crește puterea de concentrare, teiul le liniștește psihicul, iar ambra alungă stările depresive.

Piatra mistică — perla
Ziua norocoasă — luni
Numerele norocoase — 3,8
Culori norocoase — albastru, argintiu
Simțul cel mai dezvoltat — gustul

Bărbatul Rac se maturizează târziu și rămâne marcat de imaginea mamei sale. Iubește o viață de familie protectoare și stabilă. Trădarea îl rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional iartă, emoțional nu va uita niciodată. Este un tată foarte bun și se va mândri mereu cu copiii săi, cărora le este educator și prieten.

Femeia Rac este poate cea mai feminină nativă din tot Zodiacul, în sensul clasic al cuvântului. Este maternă, pasională și blândă. Este plină de șarm și sensibilă la orice compliment. Preferă să fie apreciată, tratată cu blândețe și acceptată totdeauna, potrivit www.venus.org.ro. Rareori ia inițiativa în mod deschis, așa că trebuie ca ceilalți să facă prima mișcare. O dorință majoră a femeii Rac este să fie iubită. O calitate majoră a ei este loialitatea. Devotamentul ei pentru copii (adesea exagerat) include și nevoia de a le oferi ceea ce ea apreciază atât de mult — stabilitatea. Și e mult prea înțeleaptă pentru a nu înțelege că banii sunt un ingredient absolut necesar pentru asigurarea acesteia.

Copilul Rac, drăguț și sensibil, va crea o legătură foarte puternică cu mama sa și va plânge cu lacrimi de crocodil la cel mai mic semn de separare. Copiii născuți sub semnul Racului au nevoie de multă afecțiune și de încurajări permanente pentru a se simți confortabil. Se simt cel mai bine acasă, înconjurați de familie și de animale de companie, precum și în locurile familiare, cu sunete și mirosuri care le sunt cunoscute, cum menționează www.copilul.ro. Din cauza comportamentului lor rezervat, nu se vor impune ca lideri, dar vor fi căutați pentru ideile și sfaturile lor prețioase. Le place să meargă la școală, sunt perseverenți și prietenoși. Ei trebuie să fie încurajați să devină independenți, să aibă puterea de a-și conștientiza ambițiile și potențialul creativ.

Compatibilitate cu alte zodii
Excelentă (100%) — Rac, Scorpion, Pești
Bună (80%) — Fecioara, Taur
Delicată, riscantă (60%) — Berbec, Balanță
Nerecomandabil (10%) — Leu, Gemeni

Personalități de pe tot mapamondul născute în zodia Rac: Jean Cocteau, Gina Lollobrigida, Fr. Schiller, F.M. Dostoievski, Albert Camus, E.A. Poe, Voltaire, Sf. Augustin, Auguste Rodin, Pablo Picasso, Ludwig van Beethoven, Niccolo Paganini, Georges Bizet, Vicenzo Bellini, Katherine Hepburn, Richard Burton, Alain Delon, Vivien Leigh, Grace Kelly, Sally Field, Jodie Foster, Schwartzenegger, Luchino Visconti, Kim Wilde, Eros Ramazotti, Th. Roosevelt, Trotzki, M. Luther, Maria Antoaneta, Pele, D.A. Maradona, O. Blohin, Ulli Stielike, Sandro Mazzola.

Personalități de la noi născute în zodia Rac: M. Sadoveanu, Alexandru Giugaru, Ion Ionescu de la Brad, Tania Filip, Paul Gherasim, Șerban Papacostea, Temistocle Popa, Paul Urmuzescu, Mircea Rusu, Aimée Iacobescu, Octavian Paler, Gheorghe Visu, Mihai Tatulici, Teodor Răducan, Dorin Anastasiu, Angela Marinescu, Anastasia Lazariuc, Margareta Pâslaru, Pepe, Angela Similea, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Mădălina Manole, Alina Sorescu, Mircea Constantinescu, Ilie Năstase, Dan Voiculescu, Dan Chișu.

Sursa: Agerpres


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările



Nu este o jucărie! Un bebeluș a fost introdus într-un aparat medical pentru a i se face o radiografie... Lumea o să se schimbe definitiv! Cercetătorii avertizează: "Şi oamenii se vor afla printre speciile care vor dispăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x