Antena Căutare

”Suntem norocoși că trăim”. Zbor de coșmar, la întoarcerea din luna de miere: "A avut loc o explozie. Vocea pilotului părea că vrea să izbucnească în plâns"

În vârstă de 41 de ani, Gareth Swan a crezut că îşi va găsi sfârşitul. Bărbatul se afla la bordul aeronavei împreună cu soția sa, cei doi întorcându-se din luna de miere, când au auzit o bubuitură puternică și au văzut că ieșea fum din zona motoarelor, după decolare, potrivit The Independent. 

În vârstă de 41 de ani, Gareth Swan a crezut că îşi va găsi sfârşitul. Bărbatul se afla la bordul aeronavei împreună cu soția sa, cei doi întorcându-se din luna de miere, când au auzit o bubuitură puternică și au văzut că ieșea fum din zona motoarelor, după decolare, potrivit The Independent.

În mod evident acolo a avut loc un soi de explozie. Vocea pilotului părea că vrea să izbucnească în plâns. În acel moment mi-am dat seama cât de gravă este situația”, a declarat bărbatul..

Pasagerii au început să se panicheze, încât s-a creat un haos total: “Unul plângea. Am auzit că echipajul le-a spus unor pasagerilor că situația este una foarte serioasă și am avut norocul că trăim. Oamenii au leșinat și s-au îmbolnăvit” spune bărbatul.

În cele din urmă, avionul a reușit să aterizeze în siguranță, iar pasagerii zborului au fost transportați cu o altă aeronavă la destinație, sosind la Manchester miercuri, pe 30 noiembrie: “Oamenii refuzau să intre în avion. Aveau atacuri de panică, erau atât de distrași”, a declarat un alt pasager.

Înainte de Sărbători, un asteroid uriaş se va apropia de Pământ şi va provoca o ploaie de meteori. A fost numit "di... Avertismentul cercetătorilor! Erupția vulcanică ce ar putea distruge omenirea, mai aproape ca niciodată. Oricând se poat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x