”Suntem norocoși că trăim”. Zbor de coșmar, la întoarcerea din luna de miere: "A avut loc o explozie. Vocea pilotului părea că vrea să izbucnească în plâns"

În vârstă de 41 de ani, Gareth Swan a crezut că îşi va găsi sfârşitul. Bărbatul se afla la bordul aeronavei împreună cu soția sa, cei doi întorcându-se din luna de miere, când au auzit o bubuitură puternică și au văzut că ieșea fum din zona motoarelor, după decolare, potrivit The Independent. 

În vârstă de 41 de ani, Gareth Swan a crezut că îşi va găsi sfârşitul. Bărbatul se afla la bordul aeronavei împreună cu soția sa, cei doi întorcându-se din luna de miere, când au auzit o bubuitură puternică și au văzut că ieșea fum din zona motoarelor, după decolare, potrivit The Independent.

În mod evident acolo a avut loc un soi de explozie. Vocea pilotului părea că vrea să izbucnească în plâns. În acel moment mi-am dat seama cât de gravă este situația”, a declarat bărbatul..

Pasagerii au început să se panicheze, încât s-a creat un haos total: “Unul plângea. Am auzit că echipajul le-a spus unor pasagerilor că situația este una foarte serioasă și am avut norocul că trăim. Oamenii au leșinat și s-au îmbolnăvit” spune bărbatul.

În cele din urmă, avionul a reușit să aterizeze în siguranță, iar pasagerii zborului au fost transportați cu o altă aeronavă la destinație, sosind la Manchester miercuri, pe 30 noiembrie: “Oamenii refuzau să intre în avion. Aveau atacuri de panică, erau atât de distrași”, a declarat un alt pasager.

Ultimele știri