Antena Căutare

Surorile de 450 kg uimesc o lume întreagă. Cum arată femeile și de ce boli suferă

Surorile Tammy și Amy Slaton au atins o nouă greutate. Cele două au devenit faimoase pentru au atins cumulat greutatea impresionantă de 450 kg.

tammy slaton Galerie
Surorile de 450 kg uimesc o lume întreagă. Cum arată femeile și de ce boli suferă | profimedia

Amy și Tammy apar și în emisiunea “1,000-Lb. Sisters”, unde cele două vorbesc despre greutatea lor și alte probleme de sănătate pe care le au.

În interviul exclusive acordat pentru Us Weekly, Tammy se plânge de sora ei, Amy, care aparent nu îi aduce niciodată mâncarea pe care ea i-o cere, ci ajunge să o servească cu alte alimente. Amy și Tammy au luat parte împreună la o sesiune de terapie pentru a-și regla problemele.

Tammy, în vârstă de 35 de ani, și Amy, în vârstă de 33 de ani, s-au străduit de-a lungul emisiunii lor să piardă în greutate pentru a slăbi. Se pare că Tammy a dus cea mai grea luptă, în timp ce Amy a reușit să slăbească atât cât îi era necesar încât să aibă parte de o operație bariatrică la stomac.

În prezent, Tammy locuiește vis-à-vis de sora ei Amy și soțul ei Michael Halterman, fiind dependentă de ajutorul lor pentru că nu se poate mișca.

Tammy s-a răzbunat pe sora ei în timpul sesiunii de terapie, spunând că ea recunoaște că nu ia întotdeauna cele mai corecte decizii în cee ace privește alimentația ei, dar și sora ei face aceleași greșeli. Deși Amy a avut norocul să poată fi operată la stomac așa cum își dorea, acum aceasta nu ține un regim special, ba dimpotrivă.

Surpriză de proporții în noul sezon al emisiunii celor două surori

În noul sezon al emisiunii “1,000-Lb. Sisters”, Amy face marele anunț, spunând că este însărcinată după ce a reușit să piardă 56 kg după operație. În timpul emisiunii, Amy a spus în repetate rânduri că își dorește extrem de mult să devină mamă, dar medicul ei care a operat-o, Dr. Charles Procter, a sfătuit-o să mai aștepte doi ani înainte să rămână însărcinată.

Cu toate acestea, ea nu a ținut cont. La doar 4 luni de la operația de bypass la stomac, Amy a rămas însărcinată. Ea a declarat că deși nu credea initial că e adevărat și că va deveni mamă, se simte acum pregătită să întâmpine venirea pe lume a primului ei copil.

Cum au devenit celebre cele două surori obeze

Tammy și Amy au devenit faimoase pe canalul lor de YouTube. Ele se filmau mâncând bezele și vorbeau în timp ce mâncau. Astfel, prin video-urile amuzante, ele au strâns sute de mii de fani. Cel mai popular video al lor cu Chubby Bunny Challenge a strâns peste 1.8 milioane de vizualizări.

În aprilie 2016, Amy a reușit să stabilească un nou record de vizualizări pe canalul lor de YouTube, postând un video în care se machia. Noul videoclip, în care Amy își aplica machiaj doar pe jumătate de față pentru a compara cu naturalețea ei, a strâns 7.4 milioane de vizualizări.

Din cauza faptului că au ajuns obeze, cele două surori au fost aspru judecate de fanii lor, ajungând victemele bullying-ului.

Afecțiunile de care suferă Tammy și Amy

Având în vedere că greutatea lui Tammy depășise 272 kilograme, ea a început să aibă probleme serioase sănătate. Din cauza grăsimii și a greutății sale, Tammy nu se mai putea mișca și se baza în totalitate pe sora ei, Amy.

Tot din cauza obezității sale, Tammy nu mai părăsise locuința de 6 ani și a decis că e timpul să facă ceva în acest sens, în special pentru sănătatea sa. Din nefericire, în martie 2019, Tammy a ajuns din nou în spital din cauza unei probleme la un picior care I se umflase foarte tare. Tammy suferea de gută.

Pe lângă toate afecțiunile sale, Tammy a început să sufere și se depresie și chiar a încercat să se sinucidă. În cele din urmă, ea a realizat de ce schimbări are nevoie pentru a se salva.

“Aveam impresia că dacă nu fac schimbări acum, nu aveam să trăiesc mai mult de 35 de ani”, declara Tammy, potrivit The List.

De cealaltă parte, Amy vedea mâncarea ca pe un refugiu, crezând că așa va scăpa de tristețe. Ea a mărturisit pentru publicația Louisville Courier Journal că până la vârsta de 10 ani, greutatea ei a fost una normală. Din nefericire, când i-a murit bunica, ea a început să considere mâncarea un fel de scăpare din realitate, un mod de a-și alina durerea.

După operația de micșorare a stomacului, Amy a ales alimente mai sănătoase și a reușit să mai slăbească. La sfârșitul primului sezon al emisiunii lor pe TLC, Tammy mai trebuia să scape de încă 22 kg pentru a putea să fie operate la stomac, iar Amy deja avea greutatea în parametrii pentru a putea deveni mămică.

A vrut să-i dea nou-născutului lor numele fostului iubit. Reacția tatălui a devenit virală... Bărbatul care a fost internat 8 luni din cauza bolii Covid-19. Ce spun medicii despre cazul lui special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x