Antena Căutare

Surpriza din aparatul de cafea! Un bărbat s-a apropiat de automat, dar a avut parte de șocul vieții sale! Ce a găsit înăuntru

Un bărbat a avut parte de o surpriză uriașă atunci când s-a apropiat de un automat de mâncare. Întâmplarea a devenit imediat virală pe internet!

Un bărbat a avut parte de o surpriză uriașă atunci când s-a apropiat de un automat de mâncare. Întâmplarea a devenit imediat virală pe internet!

Angajatul, responsabil de buna funcționare a aparatelor dintr-un oraș din Illinois (Statele Unite) s-a apropiat de automat ca să-l curețe și să verifice că funcționează așa cum trebuie.

A auzit un șuierat suspect și, când a privit mai atent înăuntru, nu mică i-a fost surpriza să dea nas în nas cu un șarpe!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a luat o mânușă și un băț și, cu mare atenție, a scos vietatea din aparat. Norocul lui a fost că stătea bine la capitolul curaj!

Veste cumplită pentru românii care nu au centrale termice! Schimbarea începe peste doar câteva luni

Cineva a filmat întreaga întâmplare și, în scurt timp, clipul video a ajuns pe internet și a făcut senzație!

Să tot fii închis în asemenea „colivii de aur”! Imagini din închisoarea de cinci stele din Arabia Saudită. Are piscină d... Un exemplu demn de urmat! O stație de autobuz le oferă culcuș câinilor fără adăpost. Patrupedele au acoperiș deasupra ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x