Căutare Live

Sute de oameni au văzut un meteorit uriaș care a luminat cerul Scoției !

Un misterios "meteorit" a traversat cerul Scoţiei în noaptea de 29 februarie, mingea de foc având o asemenea intensitate încât a făcut, preţ din câteva clipe, din noapte zi. Imediat după apariţia fenomenului luminos, sute de telefoane au alertat serviciile de urgenţă, iar mediul online a fost inundat de comentarii, filmuleţe şi fotografii

Un misterios "meteorit" a traversat cerul Scoţiei în noaptea de 29 februarie, mingea de foc având o asemenea intensitate încât a făcut, preţ din câteva clipe, din noapte zi. Imediat după apariţia fenomenului luminos, sute de telefoane au alertat serviciile de urgenţă, iar mediul online a fost inundat de comentarii, filmuleţe şi fotografii.

Potrivit Daily Mail, citat de Mediafax, sute de oameni au văzut noaptea trecută, în jurul orei 06:45, o lumină (albă, roşie sau albastră) care a brăzdat cerul din Inverness spre Edinburgh.

Vezi imaginile AICI.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri