Căutare Live

Sute de oameni au văzut un meteorit uriaș care a luminat cerul Scoției !

Un misterios "meteorit" a traversat cerul Scoţiei în noaptea de 29 februarie, mingea de foc având o asemenea intensitate încât a făcut, preţ din câteva clipe, din noapte zi. Imediat după apariţia fenomenului luminos, sute de telefoane au alertat serviciile de urgenţă, iar mediul online a fost inundat de comentarii, filmuleţe şi fotografii

Un misterios "meteorit" a traversat cerul Scoţiei în noaptea de 29 februarie, mingea de foc având o asemenea intensitate încât a făcut, preţ din câteva clipe, din noapte zi. Imediat după apariţia fenomenului luminos, sute de telefoane au alertat serviciile de urgenţă, iar mediul online a fost inundat de comentarii, filmuleţe şi fotografii.

Potrivit Daily Mail, citat de Mediafax, sute de oameni au văzut noaptea trecută, în jurul orei 06:45, o lumină (albă, roşie sau albastră) care a brăzdat cerul din Inverness spre Edinburgh.

Vezi imaginile AICI.

Gimo este cea mai mirată pisică din lume! Te vei îndrăgosti instant de ea!... Ce tare! La ce trebuie folosită, de fapt, tasta SCR LK?! Funcţia de care nu ştie nimeni...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri