Antena Căutare

Tânărul a găsit un telefon ce a stat 15 luni în râu! Când l-a deschis a avut o surpriză uriașă! Ce a găsit în el

Un bărbat a mers să înoate într-un râu și a dat peste un telefon scăpat în apă chiar de soția lui. După 15 luni, adică un an și trei luni, omul l-a găsit și a decis să-l deschidă. Nu mică i-a fost surprinderea să vadă ce a găsit în el!

Tânărul a găsit un telefon ce a stat 15 luni în râu! Când l-a deschis a avut o surpriză uriașă! Ce a găsit în el Galerie
Un telefon scăpat în râu, găsit după 15 luni

Erica Bennett de 39 de ani din South Carolina (Statele Unite ale Americii) a fost extrem de supărată atunci când a scăpat telefonul în râu. Jason, soțul ei, a încercat să facă scufundări și să caute, dar operațiunea nu a avut succes.

Femeia a fost devastată, fiindcă în telefonul respectiv erau ultimele mesaje ale tatălui său, care murise de cancer. Era, practic, ultima amintire cu părintele său.

„Am pierdut totul. Făceam poze și deodată am scăpat telefonul din mână, în timp ce eram pe o barcă. Îmi amintesc clar momentul în care am privit cum toate pozele și amintirile mele se duc pe fundul apei”, a declarat Erica.

Tânărul a găsit un telefon ce a stat 15 luni în râu! Când l-a deschis a avut o surpriză uriașă! Ce a găsit în el

Un telefon scăpat în râu, găsit după 15 luni

Michael Bennett a filmat momentul în care găsește telefonul

Au trecut 15 luni de la incident și Erica s-a trezit într-o zi că un tânăr pe nume Michael Bennett (simplă coincidență de nume) are un cadou pentru ea: telefonul mobil!

Nu numai că femeia și-a recuperat telefonul, dar dispozitivul încă mai funcționa! Bărbatul, pasionat de scufundări, spune că a găsit multe telefoane în aventurile sale subacvatice, dar acesta a fost printre puținele care s-au mai deschis.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.

„Până la urmă e doar un telefon, dar ceea ce conta pentru mine cel mai mult erau amintirile, adică pozele și mesajele din el”, a zis femeia extrem de fericită că acum poate reciti sms-urile de la tatăl ei, de pe vremea când încă mai trăia...

O coroană de secol XVIII furată din Etiopia în urmă cu trei decenii, returnată de Olanda... Un tablou de Rembrandt recent descoperit va fi expus după aproximativ 400 de ani de când a fost creat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x