Antena Căutare

Tânărul și-a comandat un sandviș, dar a fost șocat când a primit farfuria! Ce s-a întâmplat

Atunci când i s-a făcut foame, un tânăr s-a dus la un magazin și a cerut să-i fie pregătit un sandviș cu șuncă și ciuperci. Când acesta a primit farfuria, șocul a fost uriaș!

Totul s-a întâmplat într-un oraș din Marea Britanie. Fiindcă era pe fugă și totuși resimțea senzația de foame, bărbatul a intrat în primul magazin cu produse alimentare care i-a ieșit în cale și a cerut ceva destul de simplu: un sandviș cu șuncă și ciuperci.

Nu a trecut mult și comanda a venit, dar că tânărul a trăit un adevărat șoc: primise într-adevăr un sandviș cu șuncă și ciuperci, dar nu în forma la care s-ar fi gândit toată lumea.

Ai mâncat prăjituri de la această cofetărie? Te poți îmbolnăvi! Inspectorii OPC au găsit nereguli mari: "Pare găinaț ăsta! Vasele sunt ruginite"

Tânărul și-a comandat un sandviș, dar a fost șocat când a primit farfuria! Ce s-a întâmplat

Detaliul care i-a frapat pe toți? Îl puteți înțelege din poza de mai sus: ciuperca nu era în sandviș, ci pusă pe marginea farfuriei, complet negătită.

Așa cum era de așteptat, bărbatul a pozat farfuria și a povestit totul pe internet, iar întâmplarea a stârnit hohote de râs în toată lumea. Pentru gafa făcută, reprezentanții magazinului au anunțat că se vor revanșa cu o gustare ceva mai...comestibilă.

Specialiştii NASA: Un asteroid cât două avioane se îndreaptă rapid către Pământ. Omenirea, în pericol?!... Apocalipsa, tot mai aproape?! Semnul care o prevestea și-a făcut apariția! Oamenii de știință sunt îngrijorați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x