Antena Căutare

Țara în care începe Campionatul European de amor. Cuplurile vor lua parte la șase ore de competiție zilnic. Cum vor fi punctate

Suedia este pe cale să intre în istorie ca prima țară care recunoaște oficial sexul ca sport, găzduind primul Campionat European de Sex. În timp ce subiectul sexului rămâne privat în multe culturi, Suedia a adoptat o abordare diferită și l-a îmbrățișat ca pe o activitate fizică. La ce probe vor fi supuși competitorii.

colaj foto cu două cupluri Galerie
Țara în care începe Campionatul European de amor. | Shutterstock.com

UPDATE: Suedia neagă faptul că ar fi recunoscut sexul ca sport. Purtătorul de cuvânt al Confederației Sportive Suedeze, Anna Setzman, a spus că afirmațiile sunt false. Suedia nu a recunoscut sexul ca sport. Confederația sportivă suedeză a confirmat pentru DW că există o persoană care a susținut că există o federație sexuală și a solicitat aderarea, dar cererea a fost respinsă în mai:„Confederația sportivă suedeză a atras atenția asupra faptului că în unele părți ale presei internaționale se răspândesc în prezent știrile că o federație sexuală a devenit membră a Confederației sportive suedeze”, a spus Setzman în declarație. „Este o informație falsă cu scopul de a denigra sportul suedez și Suedia”, notează HotNews.ro.

Asemănător evenimentelor sportive tradiționale precum cricketul sau hocheiul, acest campionat va prezenta abilitățile și chimia dintre cuplurile participante.

Concursul începe peste 3 zile, adică pe 8 iunie. Cuplurile vor concura între 45 de minute și o oră și vor exista probe precum preludiu, seducție sau masaj, în urma cărora fiecare pereche va acumula un punctaj.

Prima ediție a Campionatului European de Sex va avea loc anul acesta în Suedia. Ce probe vor avea cuplurile

Organizat de Federația Suedeză de Sex, Campionatul European de Sex este programat să înceapă pe 8 iunie 2023 și va dura câteva săptămâni. Participanții vor lua parte la șase ore de competiție zilnic, cu intervale de timp alocate de aproximativ 45 de minute până la o oră pentru fiecare meci sau activitate.

Campionatul European de Sex apreciază diversitatea și acceptă concurenți indiferent de sex sau orientare sexuală. Organizatorii au subliniat faptul că orientarea sexuală poate juca un rol strategic în acest sport, care, în opinia lor, va fi adoptat și de alte țări europene în viitor, potrivit publicației groundreport.in.

Până în prezent, campionatul a primit cereri de înscriere de la 20 de participanți reprezentând diferite țări. Câștigătorii vor fi stabiliți printr-o combinație de ratinguri de audiență și evaluări din partea a trei grupuri de judecători. Votul publicului va avea o pondere de 70%, iar restul de 30% va fi reprezentat de notele acordate de juriu.

Campionatul european de sex va cuprinde 16 discipline. Scopul său este de a celebra arta intimității fizice și de a promova discuții deschise despre sex ca formă de sport.

Va exista, bineînțeles, și un premiu special pentru cea mai populară pereche în opinia publicului, dar și în opinia juriului. Până acum s-au înscris pentru această primă ediție 20 de cupluri din mai multe țări europene, iar competiția va dura mai multe săptămâni.

Scopul campionatului este de a promova sănătatea sexuală și diversitatea. în Suedia, sexul este considerat drept sport de către Federația Suedeză de Sex, care a fost fondată în anul 2016, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a blocat traficul pentru a face amor cu partenerul. A certat polițiștii pentru întrerupere

Dragan Bratych, președintele Asociației Suedeze de Sex, susține că e nevoie de antrenament pentru a participa în calitate de cuplu concurent

Dragan Bratych, președintele Asociației Suedeze de Sex, consideră că era inevitabil să se recunoască sexul ca sport. El a subliniat importanța antrenamentului pentru a obține rezultatele dorite în activitatea sexuală, comparând-o cu orice alt sport, potrivit publicației groundreport.in.

Bratych a subliniat natura unică a sexului ca sport, în care scopul este de a oferi partenerului o plăcere imensă. Spre deosebire de sporturile tradiționale, unde înfrângerea poate duce la dezamăgire, în acest joc succesul se măsoară în capacitatea de a satisface partenerul.

Aceeași sursă menționează că sexul ca sport se concentrează pe maximizarea plăcerii pentru toți participanții, cu cât partenerul simte mai multă plăcere, cu atât câștigă mai multe puncte. Bratych a subliniat nevoia de creativitate, inteligență emoțională, imaginație, condiție fizică, rezistență și capacitate de muncă în acest efort complex.

Potrivit Asociației suedeze pentru sex, amorul ca sport este un efort complex care necesită creativitate, emoții puternice, imaginație, fitness fizic, rezistență și capacitate de muncă din partea participanților.

Președintele asociației a menționat că regulile de concurs vor evolua în timp, pe baza observațiilor și a cerințelor. Deși acesta este primul eveniment, ei intenționează să actualizeze și să modernizeze campionatul anual. Campionatul european de sex, cu 20 de reprezentanți din diferite țări europene, va avea loc în apropiere de Göteborg începând cu 8 iunie 2023.

Citește și: Zodiile considerate “cel mai bun partener în amor”. Compatibilitățile care nu dau greș niciodată

Ce a descoperit un cuplu în casa proaspăt cumpărată. Vechii proprietari au lăsat ceva "terifiant" sub podea | ... Poți să vezi numărul 725 din șirul de 775 în 7 secunde? Este provocarea momentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x