Antena Căutare

Taranul cu Maserati se lauda cu un brad inedit: un fotoliu decorat cu bani

Petre Craete, zis si "Taranul cu Maserati", face din nou senzatie pe internet. Se faleste cu un brad cum nimeni n-are: un fotoliu decorat cu bani. Daca romanul si-a pus in cap sa starneasca admiratie si invidie, n-a obtinut deloc efectul asteptat.

Petre Craete a devenit ecologist. Plecat in Anglia, Craete vrea sa-si impresioneze compatriotii cu "podoabele" lui financiare, dar nu reuseste. Romanul nu s-a multumit cu un singur filmulet. A facut o intreaga serie de videoclipuri de Craciun. In loc de sarmale sau de preparate traditionale din carne de porc, "Taranul cu Maserati" si-a umplut frigiderul cu euro si lire sterline.

Fara sa aiba habar de reactiile compatriotilor sai care numai ca mare vedeta nu-l privesc, Craete insista si mai posteaza un filmulet. Asta pentru ca e suparat. Ce sa vedeti, Mos Craciun nu i-a raspuns la scrisoare: “Mi-am pus dorinta sa beau un pahar de Craciun cu domnul presedintre Traian Basescu. Va astept, va astept aicea la mine. Va fac covorul rosu. Este in constructie”.

Este de apreciat totusi, ca Taranul cu Maserati isi incheie toate filmarile cu o urare pentru toti romanii: sa avem si noi aceeasi "mizerie" prin casa si un frigider la fel de plin.

Doi tineri din Cluj au creat un "site de imprumuturi": Te inscrii si ai la dispozitie orice vrei!... Cursa nebuna in Cehia: Peste 200 de persoane au inotat in apa rece ca gheata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x