Antena Căutare

Tare ca fierul si iute ca otelul: Cum arata catelul viitorului

In secolul 21, oasele si carnea nu mai fac fata tehnologiei. Asa ca americanii, gandindu-se ca au nevoie de un ajutor pe campul de lupta (cele mai bune inventii au, initial, un scop militar), au inventat un catel robotizat. Care sa manance electricitate, nu oase. In fond, o priza gasesti pe oriunde.

Cel mai bun prieten al soldatului ar putea deveni catelul robotic. Patrupedul cu procesoare, mai exact. Nu arata el prea bine, fireste, dar producatorii spun ca e tare ca fierul si iute ca otelul. In plus, nu latra si nu intra in calduri.

Mica bestie mecanica ar putea sa ajute enorm ostasii pe campul de batalie, executand sarcini precum caratul echipamentului. AlphaDog (ce nume, nu-i asa?), gandit si proiectat de Boston Dynamics, sta fara probleme in patru labute metalice, poate merge aproximativ 30 de kilometri fara pauza si, la nevoie, ridica 200 de kilograme fara a se plange.

Nu ai vrea si tu unul?

foto: Hepta.ro

Cainii ar putea fi interzisi intr-un oras american. Vezi aici motivul!... Cel mai inalt caine din lume masoara 112 centimetri. Vezi cum arata pe langa stapana lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x