Tatuajul ei spune "Sunt bine", dar dacă privești dintr-un alt unghi, mesajul se schimbă complet! Cum este posibil?

 

 De obicei, oamenii își fac tatuaje pentru a marca un moment important din viața lor. Momentul poate fi definit chiar și printr-o persoană care nu le mai este alături ori prima tură cu motocicletă sau un simplu zâmbet din partea unui necunoscut. Însă, mai sunt și cei care o fac din pasiunea pentru artă. Ei sunt cei care au brațele pictate și nu se sfiesc să le arate.

Bekah Miles a decis să își facă un tatuaj, însă nu unul obișnuit, bazat pe un simbol. Suferința ei cauzată de depresie a fost muza care a inspirat așa-zisul desen de pe piele. De fiecare dată când cineva o întreba ce face, cum se simte, ea răspundea "Sunt bine" ("I'm fine"). Deisgur, totul era o mască.

Știa că în aceeași situatie se aflau și alți tineri. A vrut să transmită un mesaj puternic pentru a exprima emoții de prea puțini înțelese.

Dacă privșeti tatuajul dintr-un alt unghi, se transformă complet. Din "I"m fine" (Sunt bine), în "Save me" ("Salvează-mă"). Viața dublă pe care o avea este exprimată într-un simplu desen care, odată ce a fost făcut public printr-un video, a ajutat o lume întreagă să înțeleagă, să se vindece.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe