Antena Căutare

Taxa de 3 dolari, pentru a depune flori la mormantul lui Michael Jackson

Fanii lui Michael Jackson trebuie sa achite o taxa daca doresc sa depuna flori in interiorul mausoleului unde este inmormantat artistul american, administratorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, Los Angeles, impunand suma de trei dolari pentru fiecare buchet de flori depus, informeaza Tmz.com.

Administratorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, Los Angeles, au impus o taxa de trei dolari, pentru fiecare fan al lui Michael Jackson care vrea sa depuna un buchet de flori la mormantul artistului, informeaza tmz.com.

Conducerea cimitirului a mai decis sa adopte o noua politica in ceea ce priveste darurile si obiectele depuse in memoria artistului, permitandu-le in continuare fanilor sa le aduca, atat timp cat accepta sa plateasca o taxa si respecta anumite reguli.

Conform noilor reguli, care au intrat imediat in vigoare, fanii cantaretului vor putea sa depuna daruri in interiorul mausoleului contra sumei de trei dolari si numai daca darurile lor vor consta in buchete de flori. Ursuletii de plus, posterele, fotografiile inramate si lumanarile vor fi aruncate la cosul de gunoi.

Mai mult decat atat, daca se va constata ca in interiorul mausoleului nu mai exista spatiu pentru depozitarea buchetelor de flori, acestea vor trebui sa infrunte vitregia naturii, urmand sa fie depuse in afara.

Michael Jackson a incetat din viatape 25 iunie 2009, la Los Angeles, in urma unei supradoze de medicamente.

VIDEO! O pisica a adoptat un pui de veverita... "I was lovin' it", campanie-soc impotriva fast food-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x