Antena Căutare

Taximetrist de cosmar: A dat cu masina peste clientul cu care avea o disputa!

Raceala specifica britanicilor a luat o turnura aproape tragica in noaptea in care Mohammed Javed, un sofer de taxi de 45 de ani, si-a folosit masina drept arma pentru a se razbuna pe Huw Lloyd, clientul cu care avea o discutie in contradictoriu pe marginea tarifului perceput, informeaza Daily Mail.

Discutia dintre cei doi barbati a devenit violenta in momentul in care taximetristul si-a lovit clientul, s-a refugiat in masina, pentru ca apoi sa il calce fara rezerve.

Tanarul a fost tarat cativa metri, ajungand, intr-un final, pe caldaram, cu rani serioase la nivelul capului si o mana rupta, spre disperarea celor care au surprins incidentul.

Totul pare sa fi pornit de la o discutie in contradictoriu pe marginea tarifului pe care taximetristul l-ar fi perceput clientilor sai, Huw Lloyd si prietena sa, Polly Nicalaous, dupa o cursa de noapte prin orasul englezesc Bristol.

Dramaticul incident a avut loc in data de 5 Aprilie, insa a fost facut public abia dupa ce disputa a fost rezolvata in instanta.

Pus in fata faptelor sale deosebit de grave, soferul si-a recunoscut vina si a fost condamnat la 6 luni de inchisoare primind si interdictia de a se mai urca la volanul vreunei masini timp de doi ani.

Sursa: Antena3

Mintea vede ce vrea. Top 10 cele mai bizare iluzii vizuale!... FOTO! Creaturi misterioase descoperite pe intreg globul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x