Antena Căutare

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite! Îndrăgostit lulea, un admirator al artistei a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea ei. Doar s-o impresioneze!

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite. Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Tânărul de 26 de ani a comis furtul la începutul lunii aprilie. Apoi a condus 100 de kilometri până la casa de vacanţă lui Taylor Swift. 1.600 de dolari a sustras bărbatul şi i-a împrăştiat apoi peste gardul proprietăţii lui Taylor Swift.

El a fost arestat după doar câteva ore. Se pare că tânărul ar fi vrut chiar să o ceară în căsătorie pe cântăreaţa care nu era acasă când a avut loc incidentul!

De la Pucioasa, la Hollywood! Sylvester Stallone poartă ceasul unui artist român: "Sper să mai fie şi alte vedete&q... Singura colecţie cu piese din aur nativ din Europa şi una dintre cele mai valoroase din lume, în oraşul hunedorean Brad...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x