Antena Căutare

Te abonezi la Jurnalul şi câştigi superpremii!

Jurnalul dă startul unui nou concurs cu premii unul şi unul. Fă-ţi abonament şi ai şansa de a câştiga produse unul dintre cele 100 de produse puse la bătaie! Valoarea premiilor este de 6.500 de euro!

Jurnalul dă startul unui nou concurs cu premii unul şi unul. Fă-ţi abonament şi ai şansa de a câştiga produse unul dintre cele 100 de produse puse la bătaie! Valoarea premiilor este de 6.500 de euro!

Fă-ţi abonament la Jurnalul şi te aşteaptă o mulţime de premii de maximă utilitate: 3 telefoane inteligente Allview X4 Soul Infinity L, 10 seturi de tigăi Regis Stone, 10 aparate de călcat Phoenix Gold, 10 blendere Nutrition Mixer, 10 maşini de tocat electrice, 10 mopuri cu sistem dublu de centrifugare Fregamax, 10 căruciuoare pliabile de cumpărături, 10 seturi de cuţite cu suport, 13 aparate de masaj Back Massager, 4 biciclete de fitness Vitarid-R, 4 trolere Lamonza, 5 rucsacuri Lamonza. Premii pentru toţi şi pentru toate gusturile!

Şi asta nu e tot! Abonaţii la Jurnalul simplu beneficiază acum de oportunitatea de a cumpăra cărţile distribuite cu Jurnalul cu un discount de 20%.

Şi ca noutate absolută, Jurnalul lansează ABONAMENTUL CU INSERT, care îţi oferă posibilitatea de a primi cărţile acasă, odată cu ziarul preferat. În acest caz, reducerea la cărţi este de 25%!

De asemenea, acum ai posibilitatea de a te abona, pe lângă metodele binecunoscute, online, pe site-ul www.jurnalul.ro. Durează doar două minute.

Totul în avantajul tău!

Detalii aici: https://jurnalul.antena3.ro/abonamente/

Video! Gest superb făcut de peste 300 de Moși Crăciuni care au luat cu asalt o pârtie din SUA. Motivul este demn de laud... Minunata Lume Disney. 117 ani de la nașterea lui Walter Disney...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x