Căutare Live

Te doare doar când te uiţi: Femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume! Şi-a "ciuruit" corpul cu trei kilograme de bijuterii

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menționată din 16 mai 2003.

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menționată din 16 mai 2003.

Fostă asistentă medicală, brazilianca Elaine Davidson continuă să își prindă de piele noi și noi bijuterii.

Născută la 17 iulie 1978, Elaine a fost inițial examinată de un oficial al Guinness World Record în mai 2000, pe când avea ''doar'' 462 piercing-uri, dintre care 192 pe față. Un an mai târziu, în luna august, ea se lăuda cu nu mai puțin de 720 de astfel de podoabe corporale. Patru ani mai târziu, ajunsese la 3.950 de piercing-uri. În prezent, conform paginii sale de Facebook, are pe corp 6.700 de bijuterii. În total, acestea cântăresc aproximativ 3 kilograme.

Este solicitată în cadrul unor emisiuni de televiziune, pozează pentru reviste destinate celor pasionați de tatuaje și piercing-uri, a avut chiar și anumite roluri în filme.

Elaine Davidson locuiește în Edinburgh, Scoția, și este pasionată de parașutism, cinematografie și călătorii.

Sursa: agerpres.ro

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri