Antena Căutare

Te doare doar când te uiţi: Femeia cu cele mai multe piercing-uri din lume! Şi-a "ciuruit" corpul cu trei kilograme de bijuterii

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menționată din 16 mai 2003.

Elaine Davidson este numele femeii cu cele mai multe body-piercing-uri din lume, conform faimoasei Guinness Book, în care este menționată din 16 mai 2003.

Fostă asistentă medicală, brazilianca Elaine Davidson continuă să își prindă de piele noi și noi bijuterii.

Născută la 17 iulie 1978, Elaine a fost inițial examinată de un oficial al Guinness World Record în mai 2000, pe când avea ''doar'' 462 piercing-uri, dintre care 192 pe față. Un an mai târziu, în luna august, ea se lăuda cu nu mai puțin de 720 de astfel de podoabe corporale. Patru ani mai târziu, ajunsese la 3.950 de piercing-uri. În prezent, conform paginii sale de Facebook, are pe corp 6.700 de bijuterii. În total, acestea cântăresc aproximativ 3 kilograme.

Este solicitată în cadrul unor emisiuni de televiziune, pozează pentru reviste destinate celor pasionați de tatuaje și piercing-uri, a avut chiar și anumite roluri în filme.

Elaine Davidson locuiește în Edinburgh, Scoția, și este pasionată de parașutism, cinematografie și călătorii.

Sursa: agerpres.ro

Unii domni se vor mândri, alții se vor ascunde! Top 5 EXPERȚI în pat, în funcție de zodie... NU RESPIRA! GALERIE FOTO: CAMINITO DEL REY, cel mai terifiant drum pedestru. Dacă ești cardiac te rugăm NU da CLICK AICI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x