Antena Căutare

Te întrebi cum se întâmplă magia? Explicaţiile fascinante din spatele unor trucuri clasice de magie

Trucurile iluzioniştilor ne-au copleşit încă din copilărie. Mulţi dintre noi ne întrebam cum se pot depăşi condiţiile fizicii, gravitaţiei şi chiar şi ale morţii?

Trucurile iluzioniştilor ne-au copleşit încă din copilărie. Mulţi dintre noi ne întrebam cum se pot depăşi condiţiile fizicii, gravitaţiei şi chiar şi ale morţii?

Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc incredibil. De multe ori, ni se pare că magicienii sunt cu adevărat capabili de a face lucruri care sfidează toate legile cunoscute ale universului.

Tăierea persoanei cu un ferestrău
Toţi am văzut acel truc, aşteptând cu răsuflarea la gură ca magicianul să taie cu ferăstrăul o femeie, în jumătate. Răspunsul este foarte simplu: În interiorul cutiei se află nu o singură femeie asistentă, ci două.


Bancnota ruptă
Secretul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, stă în îndemânarea de a folosi un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici! Acest lucru permite ca bancnotele să fie trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi să rămână intacte.

"Zig-Zagul" Uman
Succesul acestui truc depinde, într-o mare măsură, de abilităţile asistentului, a cărei sarcină principală este de a-şi menţine picioarele şi mâinile într-o poziţie verticală flexibilă şi să se conformeze cu redimensionările cutiei.

Ferește-te din calea ei, aceasta este cea mai puternică zodie dintre toate! Nimeni nu îi stă în cale! Ești printre noroc... Cine a inventat GAURA covrigului?! Istoria celei mai cunoscute "gustări": de la "PRETIOLA", la "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x